NIJE IZBIRLJIV

Muškarac koji ima osam žena spreman je za prinovu u porodici: Koja prva dođe, ta će prva dobiti

Brazilski model Artur O Urso dospio je na naslovnice svjetskih medija prošlog mjeseca nakon što je otkrio da želi oženiti još dvije žene

L. S. R.

Artur O Urso sa svojih osam žena

Foto: Instagram


Muškarac koji je imao devet žena planira imati djecu i kaže da će to biti po principu "koja prva dođe, prva će dobiti". Brazilski model Artur O Urso (Arthur) dospio je na naslovnice svjetskih medija prošlog mjeseca nakon što je otkrio da želi oženiti još dvije žene, unatoč tome što ga je jedna od njegovih devet partnerica napustila i što mora imati dobro isplaniran raspored za seks sa svim svojim ženama kako bi sve bile zadovoljne.

Ipak, Artur se nada da će uskoro uslijediti proširenje porodice i da će dobiti bebu.

Brazilac i njegova prva supruga Luana Kazaki, svingerski su par koji je formalizirao svoju zajednicu s drugim ženama u katoličkoj crkvi u Sao Paulu. Međutim, njihov brak nije pravno važeći jer se poligamija u Brazilu smatra nezakonitom.

Nakon što je odustao od svoje "seks-rotacije" kada su spolni odnosi s njegovim suprugama u pitanju, jer mu se sve to počelo činiti kao obaveza, Artur sada tvrdi da mu ne bi smetalo da neka od njegovih supruga ostane trudna.

- Sjajna stvar u svemu ovome je da bez obzira na to koja će od mojih žena prva imati bebu, to će dijete odrastati uz puno ljubavi i privrženosti od strane svih nas - rekao je Artur, prenosi "Mirror".

 Nema omiljenu suprugu s kojom bih želio da se to dogodi.

- Ne mogu sakriti da sam zapravo jako zabrinut, svi su željni toga da dobijemo bebu. Vjerujem da će, nakon što dođe prvo dijete, i nakon što ostale vide cijelu situaciju, sigurno poželjeti osjetiti i doživjeti isto. Ali za sada, koja mi prva dođe, prva će dobiti - kaže Artur O Urso.

Više o:

Artur O Urso Brazil
NA VRH

Podijeli članak na