SINTIJA NIKSON

Miranda iz "Seksa i grada" svojoj supruzi na poseban način čestitala 10 godina braka

Svoj privatni život uspješno drži podalje od javnosti

Sintija Nikson. Agencije

L. K. P.

30.5.2022

Glumica Sintija Nikson (Cynthia Nixon) koja se proslavila ulogom crvenokose advokatice Mirande Hobs (Hobbes) seriji "Seks i grad", ovih dana obilježava desetu godišnjicu braka sa svojom životnom partnericom Kristinom Marinoni (Christine).

Samozatajna glumica koja se pojavila u nastavku SATC, seriji "I tek tako...", svoj privatni život uspješno drži podalje od javnosti, pa se rijetko može vidjeti u društvu Kristine s kojom je proslavila 10 godina braka.

Na Instagramu je objavila fotografiju s vjenčanja na kojoj je Miranda nosila elegantnu haljinu u svijetlozelenoj nijansi s potpisom Karoline Herere (Caroline Herrera), dok se njena partnerica modno uskladila u tamnom odijelu sa svijetlozelenim detaljima.



- Deset godina, 27. maja 2012., napisala je glumica pored objave, a vrlo brzo fanovi su se pridružili brojnim čestitkama.

"Sretna godišnjica prelijepom paru", "Najljepše vjenčanje", neki su od komentara.

Sintija i Kristina su u braku od 2012. godine i imaju sina Meksa (Max). Inače, Kristina je aktivistica koja se bori za prava LGBTQ zajednice. Iz prijašnje veze s profesorom engleskog Denijem Mozesom (Danny), ima kćerku Samantu i sina Čarlsa (Charles).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.