NEOBIČAN STIL

Pogledajte spavaće sobe poznatih srbijanskih pjevačica i glumica

Ona je svoj dom sredila tako da predstavlja njenu malu oazu u kojoj je jedino opuštanje moguće

Lidija Vukićević i Kija Kockar. INSTAGRAM

A. O.

1.6.2022

Spavaća soba smatra se jednom od najintimnijih prostorija u kući, međutim, neke poznate ličnosti nisu odoljele, a da se ne pohvale izgledom njihove sobe.


Lidijina soba. AGENCIJE

Jedna od njih je i glumica Lidija Vukićević koja važi za nekoga ko zaista umije da uživa, kako u životu, tako i u ljepoti koja je svakodnevno okružuje.

Ona je svoj dom sredila tako da predstavlja njenu malu oazu u kojoj je jedino opuštanje moguće.

Poseban akcenat Lidija je "stavila" na detalje, fotografije uglavnom njenih portreta i cvijeće, a sve stvari su u retro fazonu. 

Soba Zorice i Kemiša. PRINTSCREEN

Pjevačica Zorica Brunclik još jedna je do dama sa javne scene koja je otvorila vrata svog doma i pokazali najintimnije dijelove.

Naime, njenu karijeru obilježila je njena pink kosa, koja joj je zaštitni znak i dan danas, pa su i u njenoj raskošnoj vili u kojoj živi sa suprugom zastupljeni pink tonovi, naročito kada se radi o spavaćoj sobi.

Njihova spavaća soba je posebno zanimljiva - krase je baldahin krevet, ogledalo, svilena posteljina, svako ima svoj ulaz i svoj dio kupatila u kojem je džakuzi, obilježeni su i peškiri, a čak i WC šolje su "personalizovane".

Soba Kije Kockar. AGENCIJE

Pjevačica i rijaliti zvIJezda Kristina Kija Kockar u više navrata je na društvenim mrežama pokazivala svoj skromni dom, a kako je i sama navela, u spavaćoj sobi provodi najviše vremena.

Sređivanju tog kutka se posebno posvetila. Zid iza kreveta krase cigle, a ono što je uglavnom svima zapalo za oko jeste kupatilo sa staklenim vratima, tako da iz kreveta direktan pogled pruža se upravo na kupatilo i tuš kabinu.

Seka Aleksić sa svojom porodicom u spavaćoj sobi. AGENCIJE

Seka Aleksić je pJevačica čija vila je sigurno jedna od najvrIJednijih na estradi.

Njena spavaća soba je sređena u toplijim tonovima, a detalji su minimalni. Kako su joj djeca još uvijek mala, pored kreveta se nalazi i krevetac u kojem vjerovatno spava njen mlađi nasljednik Jovan.


Teodora Džehverović. INSTAGRAM

Za pjevačicu Teodoru Džehverović spavaća soba je samo "usputna" stanica, makar je tako sudeći po fotografijama iz sobe.

Naime, pjevačica u sobi posjeduje samo prostrani bračni krevet i garderober koji je kompletno u staklu, a gdje se ona često fotografiše.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.