ŠKOTSKA

Velika podrška: Glumac Johnny Depp popraćen brojnim ovacijama i uzvicima od 3.000 ljudi

Dip je nastupio u koncertnoj dvorani u Glazgovu zajedno sa engleskim gitaristom

Brojni obožavatelji. Twitter

Z. K.

5.6.2022

Nakon što je protekle sedmice pobjedio u sudskom sporu protiv svoje bivše supruge Amber Hard (Heard) glumac Džoni Dip (Johnny Depp) nastavlja dobijati podršku svojih obožavatelja širom svijeta.

Posljednji spektakularni ispraćaj glumac je dobio u Škotskoj u petak navečer, gdje je popraćen brojnim ovacijama i uzvicima od strane 3.000 ljudi.

Dip je nastupio u koncertnoj dvorani u Glazgovu zajedno sa engleskim gitaristom Džefom Bekom (Jeff Beck), a publika je tom prilikom imala priliku slušati neke od izvedbi legendarnih pjesama poput "What's Going On?" i "Isolation".


Za vrijeme pola sata koliko je pjevao i svirao, Dip je na oduševljenje svih prisutnih izveo i čuveni hit Beatlesa "A Day in the Life".

- Lijepo je vidjeti kako Džoni nastupa uživo u Glazgovu, izgleda kao da mu je skinut ogroman teret nakon toliko godina borbe. Sada živi svoj život radeći stvari koje voli - napisao je jedan od njegovih obožavatelja uz snimak nastupa.

Ipak, vrhunac večeri bio je kada su ga obožavatelji ispratili uzvicima dok je napuštao koncertnu dvoranu.

Podsjećamo, presuda izrečena u Dipovu korist obradovala je sve koji su za njega navijali, ali i samog glumca koji se oglasio i objavom na Instagramu zahvalivši se poroti koja mu je nakon šest godina "vratila život".

- Najbolje tek dolazi i konačno je počelo novo poglavlje. Veritas numquam perit. Istina nikad ne nestaje - poručio je tada glumac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.