DRAMA KOJA TRAJE DANIMA

Lukas o sukobu Milice Pavlović i Ane Nikolić: Napala me je luda Karleuša

Pjevač je poslije svega progovorio i otkrio zbog čega je podržao Nikolić

Aca Lukas i Jelena Karleuša. Arhiva

A. Z.

18.6.2022

Danima unazad traje drama zbog pjesme "Provereno" koju je snimila pjevačica Milica Pavlović, a za koju je demo verziju otpjevala Ana Nikolić, što je podržao pjevač Aca Lukas.

Zbog ovoga je ušao u žestok klinč sa koleginicom Jelenom Karleušom, pale su teške riječi, a sa YouTuba je uklonjen i njihov duet.

Pjevač je poslije svega progovorio i otkrio zbog čega je podržao Nikolić.

- Ja ne znam o čemu se radi, ali stvarno. Ja sam samo šerovao ono što su ljudi stavili, nisam ni znao da je to Milicina pjesma - rekao je Aca Lukas


Pa iznio svoj stav o cjelokupnoj situaciji.

- Jesi li veliki? Da li imaš fanove? Neka snimi ko hoće. Evo ja pozivam da sve nove pjesme koje budem snimio, neka snimi njih 20. Budite šmekeri, mislim ne razumijem. Zna se da je to Milica Pavlović i da je njena pjesma. Šta je onda problem? Ja nisam ni znao o čemu se radi, onda me je napala ova luda Karleuša. Nisam ni znao o čemu se radi. E, sad neću da stanem. Tako to ide kod mene. Bezobrazna je i prevršila je svaku mjeru - ispričao je Lukas za medije.

Podsjetimo, Pavlovićeva je spremna i da tuži Nikolićevu zbog pjesme, a ona joj je bez ikakvog pardona, uputila odgovor rekavši: "Vidimo se na sudu“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.