EMOTIVNA PORUKA

Riječi Nikoline Pišek slamaju srce: Šutiš u šoku danima, ne stigneš prigrliti bol

Nikolina je na svom Instagram profilu podijelila sliku sa njenom i Vidojevom kćerkicom Una Sofijom uz poruku koja je mnogima natjerala suze na oči

A. Z.

Vidoje RIstović i Nikolina Pišek

Foto: Instaram


Voditeljica Nikolina Pišek potresnom objavom o pokojnom suprugu Vidoju Ristoviću, koja slama srce, rastužila je sve.

Naime, Nikolina je na svom Instagram profilu podijelila sliku sa njenom i Vidojevom kćerkicom Una Sofijom uz poruku koja je mnogima natjerala suze na oči.

- Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu. Obamreš jer tvog oslonca vise nema. Zaspao je i znam za sto mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće - pisalo je u objavi voditeljice.

Više o temi Vidoje Ristović

NA VRH

Podijeli članak na