KLONIRANE LJEPOTICE

Šta kaže jači spol: Padaju li poznati muškarci na "plastične" grudi i zadnjicu

Mene to zapravo odbija, kaže Frenkie

Piše: A. H. - A. Z.

23.6.2022

Hamidović: To me odbija - Avaz
Konjević: Stvar ukusa - Avaz
Stojković: Promijenile fizionomiju - Avaz
Kljajić: Liče jedna na drugu - Avaz
Đurić: Jedva preživjela zahvat - Avaz
+3

Nedavno je voditeljica i muzičarka Ida Prester uzburkala javnost objavom na Instagramu napisavši: “Kada sve postanemo barbike, industrija će odlučiti da je fora biti drugačiji.“

Identičan izgled

Koliko danas žene, uistinu, sve više liče jedna na drugu, te su zato sve manje unikatne, a više gaje ljepotu prema istom kalupu, pitali smo poznate muškarce. Naime, sve veći broj žena iz ordinacija plastične hirurgije izlazi identičnog izgleda, njegujući tako trend, kako ga mnogi nazivaju, kloniranih ljepotica.

Popularni bh. pjevač Šerif Konjević ističe da je najvažnije imati mjeru.

- To je sve od osobe do osobe, kako se rodi. Neko hoće da izgleda ljepše, a neko prirodno. Ima ovih što hoće da se utegnu, valjda ih to zadovoljava. Ne trebaju se operirati, ali dobro je kad neko ima lijepe grudi ili zadnjicu. Za mene kažu: “Vidi stalno nosi nove zube”, a meni je stvar kulture imati lijepe zube. Treba sve raditi u granicama - rekao nam je Konjević.

Muzičar Dragan Stojković Bosanac tvrdi da su one žene koje su otišle pod nož izgubile fizionomiju.

- Meni su gori muškarci, pogledajte naše i svjetske političare, izgledaju kao da su ih izujedale ose. Trebalo bi da se uvede jedna opća kategorija - utvrđivanje novog identiteta. Neke žene koje su imale karakteristične crte lica, danas kada ih pogledate, one su potpuno promijenile fizionomiju. Svako treba da radi na očuvanju svog izgleda. Uzmete auto iz sedamdesetih godina pa hoćete sad od njega da napravite Mercedes 2022. godište, ne ide. Djevojke to rade zbog drugih stvari. Nije to samo među pjevačicama, već i među starletama, da ne kažem neku težu riječ, koje rade na „popravci“ svog tijela ne bi li ga lakše unovčile - direktan je Stojković.


To se diktira

Adnan Hamidović Frenkie izričit je u stavu da prvenstveno voli ljepotu netaknutu nožem.

- Volim prirodnu ljepotu, strogo sam protiv toga. Jedino ako ima nekih medicinskih potreba, to je druga stvar. Danas, to što je postalo trend, usne, nos, mene to zapravo odbija. Nikada nisam imao takvu djevojku. To je danas trend koji društvene mreže diktiraju - istakao je Frenkie.

Reper Branko Kljajić Fox ističe da nema ništa protiv plastične hirurgije, ali ga to odbija.

- Ako njih čine sretnim takvi zahvati, ja nemam ništa protiv toga, svako treba da se osjeća udobno u svojoj koži. Svaka se pretežno deformiše i to ne liči ni na šta. Mene privlače prirodne djevojke, a one nisu svjesne toga. Kao da se takmiče jedna s drugom. U suštini, liče jedna na drugu - zaključio je reper.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.