OTVORILA SE

Vesna Đogani o braku sa Đoletom: Nikada to nisam željela

Nevjenčani partneri ubrzo nakon što je snimak počeo da kruži po emisijama i društvenim mrežama demantovali su navode na konto preljube

Đole i Vesna Đogani. Instagram

A. Z.

5.7.2022

Da je moguće da se dogodi razlaz Vesne i Đoleta Đoganija javnost je povjerovala nakon što se muzički par našao na prvoj emotivnoj prekretnici.

Prije izvjesnog vremena, naime, muzičar je uslikan, ali i snimljen od strane paparaca dok uživa u društvu druge žene, vozi se kolima, a spominjali su se i neki zagrljaji i poljupci.

Nevjenčani partneri ubrzo nakon što je snimak počeo da kruži po emisijama i društvenim mrežama demantovali su navode na konto preljube, a Vesna je čak jasno i glasno izjavila da Đoletu neizmjerno vjeruje i da zna ko je žena sa kojom je provodio vrijeme, te da među njima nema ničega.


To je bio posljednji put da je par javno govorio o svojoj zajednici i izazovima, a nedavno se ponovo, a povodom promovisanja nove pjesme, pjevačica dotakla te teme. Na pitanje koliko dugo je s Đoletom u vezi i zašto se još uvijek nisu odlučili da to ozvaniče, otresito je odgovorila.

- Ja neću da se vjenčamo. Ne pada mi na pamet. To su, nažalost, neke stvari koje nas ograničavaju. Ljudi se drže toga kao da je to jako važno i prave ogromne svadbe, svega tu bude, a brak je zapravo sve ono što se kasnije dešava u životu. Zajednica me je naučila da to nije toliko bitno. Na početku veze sam imala još veći stah od toga, da bi to moglo da prekine trajanje, strast i sve ostalo. Sada to ne vidim kao nešto što će da mi potvrdi poštovanje i ljubav - kazala je Vesna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.