OKO 800.000 DOLARA

Amber Herd nije ispunila obećanje, pa je to učinio Džoni Dep: Donirao novac bolnicama za djecu

Amber je u nagodbi za razvod od Depa dobila 7 miliona dolara, te je rekla kako će nocac donirati Dječijoj bolnici u Los Anđelesu i Američkoj uniji građanskih sloboda

N. Aj.

Mnogima omiljeni glumac Džoni Dep

Foto: Agencije


Suđenje decenije koje je čitav svijet pratio bilo je ono između mnogima omiljenog Džonija Depa (Johnny Depp) i Amber Herd (Heard).

Sada je Dep donirao novac koji je zaradio prodajom digitalnih nezamjenjivih tokena (NFT) bolnici kojoj je Amber ranije obećala pomoć.

Dep je zaradio gotovo 800 hiljada dolara, a novac je donirao Klinici za dječije bolesti u Pertu, Fondaciji Klinike za dječije bolesti Great Ormond Street, kompaniji "FootPrint Coalition" i Dječijoj bolnici u Los Anđelesu.

- Zahvalni smo svima koji su odlučili učestvovali u ovoj akciji. Ovo je jedna od najvećih prodaja NFT-jeva ikada. Radujemo se budućim uspjesima - objavljeno je na Twitter nalogu Deppove organizacije Never Fear Truth.

Amber je u nagodbi za razvod od Depa dobila 7 miliona dolara, te je rekla kako će nocac donirati Dječijoj bolnici u Los Anđelesu i Američkoj uniji građanskih sloboda.

Ali to nikada nije ispunila.

Kamila Vaskez (Camille Vasquez), advokatica Džonija Depa koja je osvojila simpatije skoro sviju, tokom suđenja je pitala Herd je li donirala novac kako je i obećala.

- Još to nisam uradila, iako moram istaći da sam im pomagala na druge načine. Kada kupiš kuću, ne plaćaš je odjednom. Otplaćuješ je na rate - bio je odgovor Amber Herd.

NA VRH

Podijeli članak na