PROGLAŠENA KRIVOM

Ava Karabatić ponovo ima probleme sa zakonom: Pijana se valjala po podu hotela

Prilikom policijskog postupanja nastavila je s remećenjem javnog reda i mira

Ava Karabatić. Arhiva

L. S. R.

14.7.2022

Na oglasnoj ploči splitskog Prekršajnog suda opet je osvanulo ime Ave Karabatić (33), za kojom je izdan prekršajni nalog kojim je osuđena na novčanu kaznu od 750 kuna zbog remećenja javnog reda i mira, pišu 24. sata.hr.

Starleta je proglašena krivom jer je 29. decembra 2021. oko 21 sat u Splitu u hotelu na Žnjanu u alkoholiziranom stanju narušavala javni red i mir "na naročito drzak i nepristojan način iskazujući upornost u činjenju prekršaja".


Ava Karabatić. Arhiva

Ava je, stoji u nalogu, vikala i galamila te nerazgovjetno kričala i valjala se po podu, čime je uznemirila goste i osoblje hotela. Prilikom policijskog postupanja nastavila je s remećenjem javnog reda i mira, zbog čega je uz upotrebu sredstava prisile privedena u prostorije postaje. Ava je dužna u roku od 30 dana od pravomoćnosti prekršajnog naloga platiti izrečenu novčanu kaznu. Ako u roku od 30 dana uplati dvije trećine izrečene novčane kazne, smatrat će se da je novčana kazna u cijelosti plaćena. Ava je nadalje dužna na ime troškova prekršajnog postupka platiti iznos od 100 kuna, u roku od 30 dana po pravomoćnosti prekršajnog naloga, inače će se u protivnom isti naplatiti prisilno.

Starleta je i prije dva mjeseca završila na oglasnoj ploči splitskog Prekršajnog suda, također zbog remećenja javnog reda i mira. Tad je kažnjena sa 748 kuna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.