SRBIJANSKA PJEVAČICA

Marinu Visković može da prevari samo lud čovjek: Nikada nisam nikome rasturala brak

Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, rekla je pjevačica

Marina Visković. Instagram

A. Z.

18.7.2022

Pjevačica Marina Visković u posljednje vrijeme je u fokusu srbijanskih medija zbog nekoliko novih spotova, ali i provokativnih fotografija koje sve češće objavljuje na Instagramu.

U emisiji “Ispovesti”, između ostalog, govorila je o komentarima da je ranije redovno rasturala veze zauzetim muškarcima.

 - Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih voljela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam provjeravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve - istakla je Visković, piše Mondo.

Pjevačica je trenutno slobodna, a priznala je da je partneri dosad nikada nisu prevarili.

 - Mene može da prevari samo lud čovjek! Neko ko ima dijagnozu i ko je zreo za liječenje. Preko prevare ne bih prešla, ali ako bi ljubav bila mnogo jaka, možda i da -  dodala je Visković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.