IMALA UDES

Oglasila se porodica holivudske glumice En Hek: Ne očekujemo da će preživjeti

Želimo zahvaliti svima na njihovim lijepim željama i molitvama za Enin oporavak

Hek: Zakucala se automobilom u jednu kuću. AGENCIJE

A. O.

12.8.2022

Automobil koji je progutao plamen prošlog petka dogodio se kada se dogodio sudar, a porodica glumice En Hek (Anne Heche) kazala je da ne očekuje da će ona preživjeti.

Naime, oni su izjavili da je ona pretrpjela "tešku anoksičnu povredu mozga" i da je sada na aparatima za održavanje života kako bi se utvrdilo može li postati donatorica organa, javlja The Guardian.

- Želimo zahvaliti svima na njihovim lijepim željama i molitvama za Enin oporavak i zahvaliti predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za An u Grosmanovom (Grossmanovom) centru za opekline u bolnici Vest Hils (West Hills). Nažalost, zbog svoje nesreće En Hek pretrpjela je tešku anoksičnu povredu mozga i ostaje u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti - stoji u saopćenju.


Hek se u petak zabila svojim automobilom u kuću u kvartu Mar Vista u Los Anđelesu (Angelesu), u blizini vlastite kuće. Sudar je izazvao požar koji je trebalo gasiti sat vremena. Stanarka kuće prošla je bez povreda, a komšije su za Fox News rekli da se auto probio kroz kuću.

- Prozori su bili razbijeni, pa sam otvorio stražnja vrata auta. Hek je odgovorila i rekla da nije dobro, pa je to bilo teško. Znam da je nisu izvukli iz auta dok vatra nije bila gotovo ugašena - kazao je komšija.

Inače, Hek je poznata po ulogama u filmovima kao što su Psiho, Donie Brasko i kedar Rapids, a između 1997. i 2000. godine je bila u ljubavnoj vezi s voditeljicom Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres).


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.