OSTVARENI DJEČAČKI SNOVI

Emotivni Buba Corelli i Jala Brat nakon što su napunili Zetru: Prije 10 godina smo posuđivali odjeću od drugova za nastupe

Koncert je završen nastupom Rafa Camore više od sat iza ponoći, a čini se da su tek poslije akteri koncerta bili svjesni šta su napravili

N. Aj.

Spektakularan koncert “Born In Ghetto” održan je sinoć u sarajevskoj dvorani Zetra. Svojevrsni domaćini festival bili su Sarajlije Buba Corelli, pravog imena Amar Hodžić, i Jala Brat, odnosno Jasmin Fazlić.

Ponos zbog krcate Zetre nisu krili a s bine su se više puta zahvaliti publici.

- Nema veće ljubavi, hvala grade moj. Hvala vam puno, ovo je bio dječački san – poručio je Jala Brat sa scene.

Koncert je završen nastupom Rafa Camore više od sat iza ponoći, a čini se da su tek poslije akteri koncerta bili svjesni šta su napravili.

- Volim te, brate moj – napisao je Jala Brat na Instagram storiju kratko i označio Bubu Corellija.

Uslijedio je i Bubin emotivni odgovor:

- Volim te brate do groba. Sjeti se 10 godina unazad kad smo posuđivali odjeću od drugova za nastupe. J*** majku. Kad su nam ljudi govorili: "Muzika OK, ali kako mislite živjeti , neće vam to račune platiti". Joj debila, kako su se samo zaj***li. 

Zetra braco, ostvarili nam se dječački snovi, kao što si rekao. Hvala ti kume, bez tebe ovo večeras (sinoć, op.a.) ne bi bilo moguće i bez naših prijatelja i saradnika koji su sve od sebe dali da ova noć bude savršena. Hvala Sarajevo.

  • Objava na Instagram Storyju

    Objava na Instagram Storyju

    Foto: Screenshot


NA VRH

Podijeli članak na