HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Skarlet Johanson se nije uspjela sakriti od kamera, uhvaćena u golišavom izdanju

Skarlet se pokušala sakriti ispod bijele šilterice i sunčanih naočala, no odale su je njezine zamamne obline koje je istakla u crvenom kupaćem kostimu

Skarlet Johanson na meti paparazza. AGENCIJE

S. S.

14.8.2022

Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) snimljena je na jahti u Hamptonsu u crvenom kupaćem kostimu u kojem je istakla svoje zanosne obline, a nju baš rijetko imamo priliku vidjeti u ovako golišavom izdanju.

Holivudska glumica Skarlet Johanson uživa u ljetnim radostima sa suprugom Kolinom Jostom (Colin) i društvom i društvom.

Odmarali u Hamptonsu

Par je za odmor odabrao Hamptons, a tamo su snimljeni na jahti. Skarlet se pokušala sakriti ispod bijele šilterice i sunčanih naočala, no odale su je njezine zamamne obline koje je istakla u crvenom kupaćem kostimu.

Ipak, glumica se nije obazirala na znatiželjne paparazze te je nastavila uživati u sunčanju, druženju i vožnji jet skijem, a usput je priredila i prizore za pamćenje.

Skarlet uspješno čuva svoju privatnost, pa je tako čak uspjela zatajiti svoju drugu trudnoću.

Treći suprug

S Kolinom, koji joj je treći suprug, prošle godine dobila je sina Kozma (Cosma), dok iz braka s novinarom Romainom Dauriacom ima i sedmogodišnju kći Rouz Doroti (Rose Dorothy). Prvi suprug bio joj je glumac Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds), a njihov brak potrajao je od 2008. do 2011. godine.

Na popisu slavnih frajera koje je ljubila našli su se i Džered Leto (Jared Leto), Džoš Harnet (Josh Hartnett), Šon Pen (Sean Penn) i Romain Dauriac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.