ODUŠEVLJENI PUBLIKOM

Nakon muzičkog spektakla "Born In Ghetto" / Pirelli i Emirez za "Avaz": Bravo Sarajlije, najjači ste

Zetra je uživala uz sve izvođače koji su se potrudili da spektakl ostane upamćen

Pirelli i Emirez: Dolazak u Sarajevo je za nas nešto posebno. Avaz

Piše: N. Aj.

16.8.2022

O muzičkom spektaklu "Born In Ghetto", koji je u petak napunio sarajevsku Zetru, priča se i danima nakon fenomenalne noći u kojoj su brojni izvođači do kasno u noć zabavljali posjetitelje. 

Domaćini su bili popularni dvojac Jala Brat i Buba Corelli, a kao gosti nastupili su brojni poznati izvođači kako domaće, tako i regionalne muzičke scene poput Rafa Camore, Cobyja, Inasa, Devita, Elene Kitić, Antoniette, Goge Sekulić, Pirellija, Emireza Klijenta, a publiku očekuju i drugi specijalni gosti iznenađenja.

Pirelli i Emirez, odnosno Damir Delić i Emir Zukić, dvojica su Bosanaca koji već oko dvije decenije žive i rade u Austriji, tačnije u Beču. Nakon turneje u Austriji i Njemačkoj stigli su u Sarajevo, a nastup na "Born In Ghetto" ostat će im dugo u sjećanju.



- Pozdrav za sve gledaoce "Dnevnog avaza" - javili su se Pirelli i Emirez negdje kod Budimpešte.

Rekli su da je dolazak u Sarajevo za njih nešto posebno.

- Bili smo u gradu bilo je fantastično, ljudi su nas primili odlično. Što se tiče same organizacije koncerta, Emir i ja smo imali prije jedno mjesec dana turneju po cijeloj Njemačkoj i Austriji i mogu reći da je "Born In Ghetto" u Sarajevu na jednom jako, jako visokom nivou, isto kao i svi ostali u Evropi.

Za svaku pohvalu. Što se tiče samih izvođača, to je Liga šampiona i najbolje je igrati u Ligi šampiona. Zadovoljni smo nastupom i publikom i doći ćemo opet - poručio je Pireli.

Emirez se zahvalio organizatorima, rekavši da je sve bilo na vrhunskom nivou.

- Sarajlijama isto da kažem veliko hvala od srca, pokazali ste da ste najjači i radujemo se narednom dolasku. Ove grupe su mi bile najjače što postoje na Balkanu. Nama je Sarajevo u srcu, ovo je bilo fantastično. Ovo nikada nećemo zaboraviti - rekao je Emirez.

I zaista je bilo fantastično. Zetra je uživala uz sve izvođače koji su se potrudili da spektakl ostane upamćen.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.