JEZIVE FOTOGRAFIJE

Doktor je unakazio: Aleksandra Nikolić požalila što je uradila usne

Imala sam lijepe usne, ali čovjek nikad nije zadovoljan, dodala je Aleks

Nikolić: Požalila što je uradila usne. INSTAGRAM

A. O.

1.9.2022

Bivša rijaliti učesnica "Zadruge" Aleksandra Nikolić trenutno prolazi pakao zbog usana u kojima se nalazio biopolimer.

Ona je objavila jezive fotografije koje su nastale pošto su joj doktori hirurškim putem izvadili biopolimer iz usta. Ona je rekla da je sama kriva što sada mora da trpi bolove jer je podlegla trendu i stavila silikone.


Dobila rane. PRINTSCREEN

- Djevojke i djevojčice, budite prirodne i ne podliježite trendu da sve mora da bude veliko i napumpano! Nekad je manje, ljepše. Učite se na mom primjeru i nemojte da radite ništa kod neprovjerenih hirurga. Dođe mi da tužim doktore koji su mi prije pet godina stavljali biopolimer jer su mi uništili usne. Osim što su vizuelno ružne i ogromne, počele su da mi se prave rupe i iskaču gromuljice. Niko od tih hirurga me nije upozorio na ovakve posljedice - rekal je Nikolić.


Usne joj otekle. PRINTSCREEN

- Vidjeli su da sam klinka i samo su htjeli da mi uzmu novac. Da mi je ova pamet bila, ne bih se ovako unakazila - započinje priču Nikolićeva, koja je bila na operaciji vađenja silikona u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

- Bila sam veoma uplašena pred zahvat! Tresla sam se! Ne znam kako bih sve izdržala da mama nije išla sa mnom. Doktor je dao sve od sebe da me smiri. Tokom operacije ništa nisam osjetila, sem na početku ubod igle dok mi je davao anesteziju.

Operacija je trajala oko sat vremena, a kada se završila, Aleks je imala konce i otekline na usnama.

Požalila što je uradila usne. PRINTSCREEN

- Užasno izgledam, ali sve je još sveže. Gornja usna će mi se podići, donja spustiti, a otok će proći. Biće to sve kako treba, ali mora da prođe vreme. Nadam se da se ništa neće iskomplikovati - priča Aleks i nastavlja.

- Trpim nesnosne bolove, ali pijem lekove, pa mi bude malo lakše. Jedva progutam lijek, jer mi je teško i vodu da pijem. Ne smijem čak ni da jedem. Doktori su mi zabranili da se smijem i da koristim slamčicu. Prvu noć sam se plašila da zaspim da u snu ne pokidam konce. Ona je za kraj objasnila šta je čeka kad izvadi konce. Doktor treba da mi sredi ivice usana, ali to će raditi hijaluronom. Silikon više nikada neću stavljati. Imala sam lijepe usne, ali čovjek nikad nije zadovoljan - dodala je Aleks.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.