RASKOŠNA CEREMONIJA

Dženifer Lopez otkrila detalje o vjenčanju

Kako je ispričala, prije probne večeri, Ben i ona su se smijali što se vjenčavaju u "njihovim godinama"

Lopez i Aflek: Ta noć je bila raj. Agencije

A. Č.

3.9.2022

Pjevačica Dženifer Lopez (Jennifer) i Ben Aflek (Affleck) napravili su raskošnu ceremoniju koja je trajala tri dana povodom njihovog vjenčanja.

Fotografije sa vjenčanja smo već imali prilike da vidimo, a sada je pjevačica objavila neke do sada neviđene, ali i jednu rečenicu koju joj je muž izgovorio u svom govoru.

- Ovo je raj. Upravo ovdje. Mi smo u njemu upravo. To je jedna od mojih omiljenih replika iz filma koji je Ben režirao, a koji se zove "Live by night". Rekao ju je u večeri našeg vjenčanja, u svom govoru, a ja sam pomislila da je to savršeno - rekla je Dženifer.

Kako je ispričala, prije probne večeri, Ben i ona su se smijali što se vjenčavaju u "njihovim godinama".

- Oboje smo bili u braku ranije i više nismo djeca, ali je nekako sve izgledalo tako kao da je najlogičnije da to uradimo baš sada. Svačija priča je drugačija i svi imamo svoj put. Nijedan par nije isti, ali za nas, ovo je bio pravi trenutak. Ta noć je bila raj - istakla je pjevačica, pa zaključila:

- Želim vam svima istu vrstu sreće. Onu do koje se teško dolazi, koja postane još slađa zbog toga što znate kroz šta ste prošli da biste do nje došli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.