SLAŽETE LI SE

Imaju više od 50 godina, ali izgledaju brutalno

Mada rijetko koja zvijezda o tome javno priča, iza njihovog spektakularnog izgleda stoji cijeli tim stilista, šminkera, trenera, a često i plastičnih hirurga

Piše: N.A. - N. S.

18.10.2022

Ostvljaju bez daha - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Top-model Naomi Kembel (Naomi Campbell, 52) oduševila je nedavno na modnoj reviji brenda "Alexender McQueen" u Londonu. Ona je jedan od dokaza da su godine samo broj.

Iako je prije nekoliko godina postala majka, Naomi izgleda savršeno. Ova britanska manekenka dokaz je da su danas pedesete nove tridesete. 

Tajna ljepote

Glumica i pjevačica Dženifer Lopez (Jennifer, 53) kako stari izgleda sve bolje. Ona tvrdi da tajna njenog dobrog izgleda leži u genetici, ali naravno da tu ima dosta rada na sebi kao i ulaganja u izgled. Šta god da radi, Dženifer svojim brutalnim dobrim izgledom ostavlja bez daha. 

Filmska zvijezda Salma Hajek (Selma Hayek, 56) često se svojim mladolikim izgledom i seksipilnim tijelom hvali na društvenim mrežama. 

- Nikada ne čistim kožu ujutro. Moja me baka naučila da vam noću koža nadoknađuje sve stvari koje ste izgubili tokom dana. Također, ako je noću vrlo dobro očistim, zašto bi bila prljava kada se probudim. Kada joj zatreba osvježenje, odlučiti ću se radije za laganu hidrataciju - izjavila je Hajak za "The New York Times".

Jedna od najplaćenijih glumica današnjice Sandra Bulok ( Sandra Bulock, 57) je zaljubljenik u sport a njena figura to i dokazuje. Ona za trening odvaja sat u toku dana. 

Bankovni račun

Ona svojom harizmom obara s nogu. Može se pohvaliti time da nikada nije probala narkotike i nikotin, što je sigurno dosta utjecalo na očuvanje njene ljepote.

 Među slavnim damama za koje starenje nepoznat pojam su i Šeron Ston (Stone, 64), Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer, 64), Kristi Brinkli (Christie Brinkley, 68), Ela Mekferson (Elle MacPherson, 58) i druge.

Mada rijeko koja zvijezda o tome javno priča, iza njihovog spektakularnog izgleda stoji cijeli tim stilista, šminkera, trenera, a često i plastičnih hirurga. Armiju stručnjaka za ljepotu malo ko bi mogao angažirati bez debelog bankovnog računa. 


Djevojka iz komšiluka

Džennifer Aniston (Jennifer),  to zna cijeli svijet, ima 53 godine. A da ne znamo, smatrali bi da nema više od 40 godina. Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica oduvijek je i vise nego uspješno njegovala izgled "Djevojke iz komšiluka", a mnogi ostaju zapanjeni činjenicom da slavna glumica izgleda gotovo jednako mladoliko kao i na početku karijere.

Nevjerovatna Helena

Nekadašnji top-model Helena Kristensen ( Christensen) izgleda kao da ni dan nije ostarila od vremena kada je bila na vrhuncu karijere. Seksipilna dankinja će u decembru proslaviti 54. rođendan, a svojim fotografijama na kojima više otkriva nego što pokriva mnoge ostavlja bez daha. 

- Najbolje se osjećam kada se dobro naspavam. To je moj prioritet broj jedan. Zapravo mislimo da je to prioritet većini ljudi. Jednostavno vam se promijeni cijeli dan, kada niste dovoljno spavali i kada jeste - rekla je svojevremeno za "Harper's Bazaar UK".

Ona voli isprobavati nove i zabavne aktivnosti, poput plesa oko šipke. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.