ANDREJ IMA 15 GODINA

Oglasio se i suprug Viki Miljković nakon što im je napadnut sin: Problemu s migrantima mora se stati na put

Hvala Bogu nije povrijeđen, na vrijeme je uspio da pobjegne, rekao je Dragan Tašković Taške

Taške, Viki i Andrej. Express

N. Aj.

24.10.2022

Suprug Viki Miljković, harmonikaš i kompozitor Dragan Tašković Taške otkrio je detalje napada na njegovog sina, u trenutku dok je boravio u policijskoj stanici i prijavljivao slučaj.

Naime, njihov petnaestogodišnji sin Andrej napadnut je danas kada se vraćao sa treninga. Napala su ga tri migranta, a jedan od njih je izvadio i nož.

- Andrej je odmah počeo da trči i jurili su ga. Hvala Bogu nije povrijeđen, na vrijeme je uspio da pobjegne - rekao je on.

Taške je istakao da ovim putem želi da podigne svijest o problemu, koji kako kaže, evidentno postoji, a koji može da se desi bilo kojem djetetu.

- Neću da se pomisli da dižem glas zato što se radi o mom djetetu. Isti problem može da se desi i bilo čijem djetetu. Moji roditelji su ljudi u godinama, ne želim da im se bilo šta desi, mojoj ženi na putu do prodavnice i slično. Problemu s migrantima mora da se stane na put - objašnjava Taške.

Dodao je da ovo nije prvi put da se susreće s istim problemom:

- Ranije sam jednom prilikom uspio da pomognem djevojci, koju su napali migranti. Znači, nije prvi put. Ne želim da dođemo u situaciju da naša djeca ne mogu nesmetano da se kreću gradom usred bijela dana. Problem je od opšteg značaja za sve nas. Ukoliko su došli kod nas da žive, nemam ništa protiv toga, ali neka se ponašaju lijepo - rekao je on za Republiku.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.