PJEVAČ OTVORENO

Fatmir Sulejmani za "Avaz": Nemam vremena za ljubav, puno radim

Previše ima pjevača na estradi - i samoprozvanih i pravih

Fatmir Sulejmani. Instagram

Piše: N. Subašić

31.10.2022

Pjevač Fatmir Sulejmani ovih dana ima puno posla. Kako drugoplasirani iz „Zvezda Granda“ 2016. godine za "Avaz" kaže "sprema se svašta".


Radi na novim pjesmama

- Trenutno radimo na jednoj pjesmi, a sada da tačno kažem kada će biti gotova - ne znam ni sam još uvijek. Situacija na terenu je zagužvana i puno se radi, ali bit će sigurno jedna pjesma do kraja godine - kaže Sulejmani.

Pitali smo ga da li zbog "gužve" na estradi možda čeka pravo vrijeme da bi izbacio pjesmu.

- Nema to veze, iskreno ne gledam toliko na to. Bitno mi je da krajnji proizvod bude kako treba, da to bude OK. Uvijek ima gužve. Previše ima pjevača, i samoprozvanih i pravih na estradi, tako da novih pjesama i dešavanja ima uvijek. Tako da kada bi gledao na to ne bi ni objavio pjesmu. Meni je bitno da to dobro zvuči, da budem ja zadovoljan i naravno publika - kazao je pjevač.

Nemam vremena ni kući da odem

Pošto se Fatmir nedavno razveo, pitali smo ga i šta se dešava u njegovom ljubavnom životu.

- Trenutno nema ništa. S obzirom na to koliko radim, nemam vremena ni da odem kući da se odmorim, a kamo li da sada "ganjam" nešto sa te strane. Bitno mi je da posao ide dobro, da sam živ i zdrav, a ostalo će doći vremenom. Ako se desi super, ako se ne desi, brate desit će se nekad - kroz smijeh je izjavio Sulejmani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.