NASTALA HIT FOTOGRAFIJA

Na vjenčanju Trampove kćerke Melanija Tramp srela se sa njegovom bivšom ženom

Suparnice su se isto obukle, ali ju je bivša prva dama jednim potezom obrisala

Tramp sa bivšom suprugom Marlom i sadašnjom suprugom Melanijom. Instagram

H. J. I.

13.11.2022

Baš ništa nije išlo po planu Tifani Tramp (Tiffany Trump), kćerke Donalda Trampa (Trump), koja se ovog vikenda na Floridi udaje za svog vjerenika Majkla Bulosa. Prvo joj je uragan Nikol "zaprijetio" razornom moći i da će uništiti savršenu lokaciju, a potom se fokus prebacio na to kako će proći porodično okupljanje, s obzirom na to da će na vjenčanju biti i njena majka Marla Mejpls, bivša supruga Donalda Trampa i sadašnja supruga Melanija Tramp.

Danas će na Floridi Tifani Tramp postati gospođa Bulos, a njeno vjenčanje bit će idealna prilika i da najmlađa kćerka bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa barem jednom bude, s opravdanim razlogom, u centru pažnje.

Donald i Melanija Tramp. AP

Nije tajna da Donald Tramp s Tifani, koju je dobio u šestogodišnjem braku s Marlom Mejpls, nema odnos iz snova, ali je ovaj put očigledno odlučio "da pregazi ponos" i barem jedno veče se ponaša kao da je sve savršeno.

A toga se drže i ostali članovi porodice Tramp. Tako je njena starija sestra, očeva miljenica Ivanka Tramp za Tifani organizovala djevojačku večer, na kojoj su se okupile sve dame porodice Tramp. Na ovom događaju srele su se bivša i sadašnja supruga Donalda Trampa.

Naravno, riječ je o majci Tifani Tramp, Marli Mejpls, kao i njenoj maćehi, Melaniji Tramp. Dame su spremile najbolji osmijeh i pozirale zajedno s dobro raspoloženom mladom. Melanija i Marla su za večeru uoči vjenčanja odabrale isti model haljine, samo što je Marla odabrala pastelno zelenu boju, dok je Melanija doslovce zablistala u zlatnoj šljokičastoj verziji.

A dan iz snova TIfani Tramp nije poremetio ni uragan Nikol koji je prijetio Floridi i zbog kojeg je mlada i te kako opravdano strahovala. Ali, samo dan prije vjenčanja, jak vjetar rastjerao je sve crne oblake i propustio sunce kako bi sve bilo savršeno kada se udaje najmlađa Trampova kćerka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.