SVIJET SLAVNIH

Leonardo Dikaprio priredio veliku rođendansku proslavu na Beverli Hilsu

Jedna gošća ipak nije viđena na proslavi

Leonardo Dikaprio (Leonardo Dicaprio). Instagram

N. A.

15.11.2022

Leonardo Dikaprio (Leonardo Dicaprio) proslavio je u petak 48. rođendan velikom zabavom na Beverli Hilsu (Beverly Hills) u Kaliforniji. Proslavi su prisustvovala brojna poznata lica - od muzičara, glumaca do sportskih legendi.

Među gostima su bili njegovi roditelji Đorđ Dikaprio (George DiCaprio) i Irmelin Inderbrajk (Indenbirken), kao i kolege i prijatelji iz industrije zabave, uključujući Kejt Hadsn (Kate Hudson), Bradli Koapra (Bradleyja Coopera), Ramija Maleka, Tobija Magrajira (Tobeyja Maguirea),Aštona Kučera (Ashtona Kutchera), Rebel Wilson i njenu zaručnicu Ramonu Agrumu. Igrač Los Angeles Lejkers Lebron Đejms (Lakersa LeBron James) i njegova supruga Savannah također su bili na proslavi, kao i sportski agent Rič Paul (Rich).

- Bila je to sjajna zabava s glazbom, pićem i hranom. Činilo se da su se svi dobro zabavili - rekao je izvor za "People".

Leonardo Dikaprio (Leonardo Dicaprio). Instagram

Jedna gošća ipak nije viđena na proslavi. Riječ je o manekenki Điđi Hadid (Gigi), s kojom se Dikaprio navodno romantično povezao nakon prekida s bivšom djevojkom Kamila Moron (Camilom Morrone), s kojom je bio četiri godine.

Ranije ovog mjeseca izvor blizak Hadid rekao je za "People" da ona i Dikaprio nastavljaju uživati ​​u međusobnom društvu. Prema izvoru, oni se "viđaju u New Yorku kad mogu", a manekenka se "zabavlja izlazeći s Leom". Hadid i Dikaprio posljednji su put snimljeni zajedno na zabavi na "New York Fashion Weeku" u septembru.

- Čini se vrlo sretnom i uzbuđenom što ga vidi. Privlači je. On se jako dobro ponaša prema njoj. Ona ga smatra zrelim i šarmantnim - rekao je izvor ranije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.