ZASLUŽENI ODMOR

Severina iz Jordana poručila: Sanjajte svoje snove otvorenih očiju i ostvarite ih

Mnoštvom fotografija oduševila je svoje pratitelje na Instagramu

Severina u Jordanu. Facebook

N. A.

19.11.2022

Hrvatska pjevačica Severina ovih dana se odmara u Jordanu, gdje je obišla neke od fascinantnih znamenitosti ove zemlje. Mnoštvom fotografija oduševila je svoje pratitelje na Instagramu, a pogotovo odjevnim kombinacijama koje je odabrala za obilazak bisera Bliskog Istoka.

Severina je, u pauzama od nastupa, ovu godinu iskoristila i da posjeti neke od najljepših svjetskih destinacija, a kraj 2022. godine obilježiti će i njen odlazak u Jordan ili, kako ga nazivaju, "Pompeje s istoka".

Među prvim atrakcijama posjetila je pustinju Wadi Rum, koja je ujedno i jedna od najpopularnijih lokacija za snimanje pustinjskih scena u brojnim holivudskim filmovima.

Kao neko ko vjerno prati trendove, ovoga puta naročito je oduševila javnost modnim odabirom tokom izleta u pustinju, odjevnuvši neke od detalja prepoznatljivih za ovo područje. Pa tako, na jednoj od fotografija pozirala je u kaftanu s detaljima u boji, ogrnuvši se sličnom takvom bijelom maramom.

 Mnogi su joj uputili komplimente istaknuvši da joj odlično pristaje "arapska nošnja".

"Kakav divan kaftan", "Kaftan ti predivno stoji, hvala što si ga obukla baš tu", "Svaka čast, nešto posebno, lijepo", nizali su se komentari ispod.

Severina je podijelila i niz fotografija iz vožnje pustinjom, noseći na glavi upečatljivu arafatku, a osim ove atrakcije posjetila je i fascinantni Artemidin hram u Jerashu, gdje su ostaci jedne od najvećih rimskih ruševina na Srednjem Istoku.


"Sanjajte svoje snove otvorenih očiju i ostvarite ih", poručila je pjevačica citatom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.