IŠLI ZAJEDNO U ŠKOLU

Nastavnica likovnog koja iza sebe ima brak i dvije kćerke: Ko je djevojka kojom se oženio Adem Ljajić?

Oni ne žele pažnju medija i obično drže svoju intimu daleko od javnosti, pa tako nisu ni pričali o svojoj ljubavi

H. J. I.

26.11.2022

Bećković i Ljajić: Išli zajedno u školu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Fudbaler Adem Ljajić oženio se sa Zubejdom Bećković i to u sred Svjetskog prvenstva u Kataru. Mlada je tom prilikom nosila kratku, a široku haljinicu i krznene papuče.

Za vjenčanje se saznalo zahvaljujući Ani Rajković, supruzi golmana Predraga Rajkovića, koja im je na Instagramu čestitala sklapanje braka objavivši njihovu fotografiju sa naslovom "Upravo vjenčani".

Išli zajedno u školu

Ovakvo vjenčanje opisuje skromnost i prizemnost koja krasi fudbalera Ljajića. A kako je počela njegova i Zubejdina ljubav je isto tako neobična.

Naime, Adem i Zubejda išli su zajedno u školu, ali je ljubav između njih planula znatno kasnije. Kada je fudbaler okončao vezu sa manekenkom Sofijom Milošević, koja je u međuvremenu postala partnerka njegovog kolege Luke Jovića, intenzivnije je počeo da se druži sa lijepom umjetnicom, a ubrzo su se rodile i emocije.

Radi kao nastavnica likovnog

Oni ne žele pažnju medija i obično drže svoju intimu daleko od javnosti, pa tako nisu ni pričali o svojoj ljubavi.

- Zanimljivo, oni se poznaju još iz mlađih dana. Bili su bliski i prije nego što je Ljajić postao uspješan fudbaler. Zubejda je slikarka, završila je magistarske studije u Skoplju i imala je veliki broj samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Ona radi kao nastavnica likovne kulture u jednoj osnovnoj školi u Novom Pazaru. Zanimljivo, popularna Buba iza sebe ima jedan brak i majka je dvije djevojčice - otkrio je izvor ovog para.

Ne vole je mediji u Turskoj

Interesantno je da Zubejdu ne vole mediji u Turskoj. 

Naime, kada je prošle godine Ljajić trebao potpisati za Spartak i preseliti u Moskvu, navodno je za raspad ugovora bila kriva upravo ona. Bečković, naime, nije htjela selidbu u glavni grad Rusije, pisao je tada Fotospor. 

Nakon tri godine u Bešiktašu, srbijanski internacionalac otišao je u Fatih Karagumruk. Ugovor će biti validan do ljeta 2024. godine, objavio je turski klub.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.