15. DECEMBAR U DOMU MLADIH

Bh. reperi udružili snage da pomognu bolesnima: Frenkie, Kontra, Loš Sin, Cunami dio su ekipe koja će pjevati na humanitarnom koncertu

Ulaznice, koje koštaju simbolničnih 5 KM, od danas su u prodaji

N. Aj.

6.12.2022

I Frenkie nastupa. Sulejman Omerbašić

Donacijske ulaznice za humanitarni koncert "Hip-hop pomaže" koji Udruženje Pomozi.ba organizuje sa poznatim bh. muzičarima od danas su u prodaji.

U sarajevskom Domu mladih 15. decembra okupit će se poznata imena bosanskohercegovačke hip-hop scene kako bi zajedno sa svojom publikom pomogli oboljelim ljudima u Bosni i Hercegovini kojima je potrebna novčana pomoć za liječenje.

Cunami, Frenkie, Kontra, Indigo, Loš Sin, Black Beriz, Nešela, Arot & 13 Lashka, Katarza, Geko, Shtela, SMA, Liloslav, Dzin Ma, Ofiraga, Gastra Hightime, Fanril & Splek, Hanibal & Veca, Ryker, Fejzaklija, Oneli i KZL zajedno će napraviti hip-hop noć za pamćenje. 

Ulaznice u prodaji. Promo

Sav prihod od koncerta Frenkie i ekipa namijenili su Fondu za liječenja organizacije Pomozi.ba iz kojeg se svakodnevno uplaćuju sredstva teško oboljelim građanima, koji sami ne mogu finansirati liječenje.

Donacijske ulaznice po cijeni od 5 KM mogu se kupiti u prostorijama Udruženja Pomozi.ba na adresi Dr. Fetaha Bećirbegovića 8, svakim radnim danom od 8 do 17 sati i subotom od 10 do 17 sati ili putem web platforme www.pomoziba.org. Uplate se mogu izvršiti i putem računa Udruženja sa naznakom "hip-hop pomaže". Potvrda o uplati poslužit će kao ulaznica na koncert.

Organizatori ističu kako se nadaju da će Dom mladih biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.