ŽELI SVOJ MIR

Žena od sultana želi kuću sa bazenom: Roditelji su mi uvijek govorili: "Štedi se kad se ima para!"

Pjevačica radi punom parom, pa je prošle godine kupila automobil "mercedes", a sada je sebi zacrtala cilj da kupi nekretninu.

Tijana Milentijević. Instagram

N. A.

7.12.2022

Srbijanska pjevačica Tijana Milentijević, poznatija pod nadimkom Žena od sultana, donijela je krupnu odluku da pazari plac na kojem će napraviti kuću i bazen, ali želi da njena kuća bude van Beograda.

Tijana radi punom parom, pa je prošle godine kupila automobil "mercedes", a sada je sebi zacrtala cilj da kupi nekretninu.

- Roditelji su mi uvijek govorili: "Štedi se kad se ima para!" Poslušala sam ih i počela da skupljam novac za kuću. Želim da kupim plac u okolini Beograda, na kom ću izgraditi kuću s bazenom i tamo imati svoj mir. Znam da će biti potrebno mnogo vremena da se sve to završi, ali strpljiva sam. Ne očekujem da se završi za nekoliko mjeseci od momenta kad počnem da gradim - izjavila je Tijana i pomenula da više ne želi da živi u zgradi.

- Planirala sam da kupim stan, ali sam se predomislila, jer sam shvatila da mi to nije praktično. Navikla sam da noću pjevam u stanu ili puštam muziku, a to smeta komšijama. Čovjek koji živi u kući ima više slobode. Zato sam odustala od stana u zgradi - istakla je pjevačica za "Informer.rs".

Tijana ističe da pored toga što skuplja novac za kupovinu nekretnine, planira da odvaja sredstva i za pokretanje biznisa.

- Željela bih da otvorim restoran u kom će se služiti vrhunski specijaliteti. Nadam se da ću jednog dana u svom lokalu ugostiti prijatelje i kolege - zaključila je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.