SRETNI RODITELJI

Katarina Grujić i Marko Gobeljić nisu štedjeli: Luksuzna proslava za prvi rođendan kćerke Katje

Pjevačica je nosila usku haljinu sa rozim perjem koja je isticala njene obline, ponosni otac je obukao bijelu košulju i pantalone

Marko Gobeljić i Katarina Grujić Gobeljić. Instagram

N. A.

17.12.2022

Srbijanska pjevačica Katarina Grujić i Marko Gobeljić priredili su gala proslavu povodom prvog rođendana kćerke Katje u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Da su vodili računa o svakom detalju, svjedoči i činjenica da je sala bila dekorisana u rozim nijansama, pa je restoran izgledao kao pravo mjesto iz bajke.

Katarina je nosila usku haljinu s rozim perjem koja je isticala njene obline, a ponosni otac je obukao bijelu košulju i pantalone.

Grujićka je nekoliko minuta prije same zabave otkrila prisutnim medijima da je kćerki poželjela dobro zdravlje, a za sve ostalo što joj bude trebalo u životu, tu će biti ona i Marko.

- U ponoć sam počela da ljubim kćerkicu i poželjela sam joj sve najljepše u životu. Savladale su me emocije. Meni je najznačajniji kćerkin prvi rođendan. Ja sam u životu imala problema sa zdravljem i uvijek kažem ako nemaš zdravlje, nemaš ništa u životu. Upravo joj to želim, da bude zdrava, prava, sretna, uspješna, zadovoljna, da ne skida osmijeh s lica, da mašta, da je vole, da voli, da sanja i sve što u životu poželi da i ostvari - kroz suze je pjevačica rekla za "ALO.RS".

Sa proslave rođendana. Instagram Print Screen

Kako saznaju srbijanski mediji, slavlju je prisustvovalo 150 ljudi, među kojima su bili članovi porodice i prijatelji. Mikrofona su se uhvatile sve Katarinine kolege, a novčanika kuma Andreana Čekić, koja je, prema riječima prisutnih, okitila muzičare sa više od  4.000 eura.

Kako tvrdi izvor za "ALO.RS", Katarina i Marko su odlučili da taj novac uplate na devizni žiro račun na Katjino ime, a ona će moći da ga koristi kada postane punoljetna.

- Katarini i Marku je najvažnije da su tog dana s njima bili bliski i dragi ljudi. O poklonima i novcu zaista nisu razmišljali, ali kako već nekoliko mjeseci imaju u planu da otvore račun u banci na koji bi uplaćivali novac sa školovanje svoje kćerkice, situacija s kovertama na rođendanu će definitivno ubrzati taj proces - rekao je izvor "ALO.RS".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.