ODRŽANA ZADRUGOVIZIJA

Njih dvoje probili led: Miljana i Zola izazvali more suza

Predstavili su se pjesmom "Jedan dan života" koja je kao pisana za njih dvoje.

Miljana i Zola na sceni. Printscreen

Z. K.

17.12.2022

Sinoć je održana druga po redu "Zadrugovizija" u "Zadruzi 6". Zadrugari ove sedmice imaju zadatak "Sudbinske lisice", pa su nastupali parovi koji su vezani, kao i ostali takmičari koji su spojeni u grupe.

Na samom početku voditeljica Dušica Jakovljević predstavila je stručni žiri, koji su činili Sandra Rešić, Milica Kemez, Bora Santana, Filip Đukić i Marko Đedović.

Prvi su nastupali Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola. Njih dvoje su probili led, ali i srce njenog bivšeg momka Bebice koji je ronio suze tokom cijelog nastupa. Predstavili su se pjesmom "Jedan dan života" koja je kao pisana za njih dvoje.

- Miljo, prelijepa si, smršala si. Ja ti želim da budeš sretna. Ti ako si sretna, ja sam još sretniji. Pogodili ste temu. Uvijek ću tvoju sreću podržati, šta god ona bila. To sam rekao i Mariji. Najbitnije da si sretna poslije onog šta si preživjela. Pet minuta tvoje sreće je bolje nego nečiji život proveden. Bit će mi drago ako tebe vidim sretnu - rekao je Marko Đedović.

- Uživila sam se i pjevala njemu svaku riječ pjesme - dodala je Miksi.

Na veliku scenu potom su stupili Milica Veselinović i Stefan Radić Rodni. Par koji je publika spojila lisicama sinoć je nastupao uz pjesmu "Spasi me", koju izvodi grupa Trik FX.

Stručnom žiriju se njihov nastup nije posebno dopao, okarakterisali su ih kao "mrtve", a zatim su zaključili da je Veselinovićeva sve vrijeme tražila Cara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.