TREĆA SREĆA

Dejan Dragojević ima novu djevojku

Odlučio je da svoj ljubavni život više ne eksponira u javnosti

Prvo Dalila, a zatim i Aleksandra javno prevarile Dejana. PRINTSCREEN

E. A.

17.12.2022

Nekadašnji učesnik i pobjednik u rijalitiju "Zadruga", Dejan Dragojević, kako navodi portal Kurir, više ne samuje. 

Nakon razočarenja koje je doživio, prvo od tadašnje žene Dalile Dragojević, koja ga je prevarila sa Filpom Carom, zatim od strane Aleksandre Nikolić koja je također imala emocije prema Filipu, odlučio je da svoj ljubavni život više ne eksponira u javnosti.


Nema dodirnih tačaka s medijima

Kako navodi Kurir, Dejan je odlučio da uđe u vezu sa osobom koja nema dodirnih tačaka s medijima i životom pred kamerama

Zasada se on ne pojavljuje s njom nigdje gdje bi mogli da ih uslikaju paparaci, niti objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, iako ih je upravo kontakt preko njih spojio, istekao je blizak izvor Dragojeviću za Kurur.

- Sve rane liječi vrijeme, a Dejan je Aleksandru brzo prebolio jer ga je javno obrukala. S novom devojkom se upoznao preko društvenih mreža, na kojima je i te kako aktivan. Ali ovog puta njegovu izabranicu nećete vidjeti u javnosti niti na mrežama. Čak se i ne prate, jer je tako sigurnije za oboje.


Njegovi najbliži prijatelji ne znaju za novu ljubav

Odlučio je da privatnost zadrži samo za sebe, mislim da čak ni njegovi najbliži prijatelji ne znaju za novu ljubav. Doduše, tek su počeli da se viđaju. Vidjet ćemo kako će se taj odnos razvijati, ali zasad je sve u najboljem redu. Njegova devojka je prelijepa i čini mi se da trenutno živi u Novom Sadu, ali nisam siguran da li je rodom iz tog grada.

Znam da prati rijaliti, ali je ne zanima da u njemu učestvuje i upoznata je s Dejanovim životom. Ne smeta joj njegova prošlost, već se trudi da budu skoncentrisani na njihovu ljubav, a ne na skandale - kazao je izvor blizak novopečenom paru, a prenosi Kurir. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.