U ZAGREBAČKOM KLUBU

Bivša manekenka pozirala s Joškom Gvardiolom: Mogu mu biti mama, ali imam zgodnu kćer

Ivančica Pahor je pozirala s nogometašem i fotografije podijelila u videozapisu na društvenoj mreži TikTok

H. J. I.

25.12.2022

Joško Gvardiol i Ivančica Pahor. Printscreen

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol pojavio se u jednom zagrebačkom klubu i popeo se na pozornicu, čime je oduševio svoje brojne obožavateljice. Susreo se i s bivšom manekenkom Ivančicom Pahor koja se provodila u istom klubu. 

Pahor je pozirala s nogometašem i fotografije podijelila u videozapisu na društvenoj mreži TikTok. U opisu objave napisala je: "Joško Gvardiol", a kao muzičku podlogu postavila je pjesmu Doris Dragović "Dajem ti srce". Zatim je komentirala: "Mogu mu biti mama, ali imam zgodnu kćer", prenosi Index.hr. 


@ivancica_pahor Josko Gvardiol#foryou #foryoupage #croatia #zagreb #hrvatska #football ##footballtiktok ♬ Dajem Ti Srce - Doris Dragović

Video je prikupio 8.5 hiljada lajkova i više od 120 dijeljenja. "Gdje ga svi nađu, a ja ne", "Gotovo je", "Joško, ova je za tebe, potpisujem", samo su neki od komentara korisnika.

Podsjetimo, Joško Gvardiol posjetio je jedan zagrebački klub gdje je zapjevao s pjevačem Milanom Ankićem. Veseli nogometaš se na oduševljenje gostiju popeo na pozornicu i s Ankićem izveo stari hit Petra Graše "Ko nam brani".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.