STARLETA SASVIM ISKRENO

Tamara Đurić otvoreno o bivšem mužu i vjeri u ljubav: Bojim se da ne postanem trajno frigidna

Otkrila je da ne isključuje mogućnost da se vrati bivšem suprugu u zagrljaj

Tamara Đurić. Instagram

N. A.

2.1.2023

Starleta Tamara Đurić, koja je postala popularna po svom učešću u rijalitiju "Farma", a potom i kroz brojne Instagram objave i svađe i prepucavanje s poznatim ličnostima, progovorila je o privatnom životu, razvodu i odnosu sa bivšim suprugom Nikolom Kačarevićem, ali i šansi da se ponovo zaljubi i ostvari kao majka.

- Nikada ja to nisam nešto planirala. Ja kada se zaljubim, mene to, bogami, dobro drži. Priželjkujem sebi jednog skromnog mladića, fakultetski obrazovanog, stabilnog, prizemnog, niskog... Šalim se! Pa, svaka žena želi nekog lijepog, moćnog muškarca koji može da joj pruži svu ljubav i podršku na svijetu. Možda i ne priželjkujem muškarca, eto, ako može moj bivši suprug da se vrati mojoj djevojčici, a meni muškarac više ni ne treba - rekla je Tamara.

Također je otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem:

- U dobrim smo odnosima, bojim se da ne postanem trajno frigidna. Nisam izgubila vjeru ni u šta, pa ni u ljubav. U sve što sam vjerovala, vjerujem i danas. U kakve sam sve ljude vjerovala, vjerujem i u Djeda Mraza - rekla je starleta i otkrila da bi voljela da se ponovo ostvari u ulozi majke.

Tamara je otkrila i da ne isključuje mogućnost da se vrati bivšem suprugu u zagrljaj:

- Ne isključujem mogućnost. Ja Nikolu volim i podržavam ga, e sad, da li se ljubav pretvara prema partneru pretvara u ljubav prema čovjeku ili osobi, nije bitno, bitno je da ljubav postoji. On je meni podario nešto najljepše na svijetu, a da li bih mu dala drugu šansu da mi napravi dijete, ne znam.

Starleta je potom otkrila za "Republiku" i šta joj je odnijeto iz stana u kojem je živjela s bivšim nakon njegovog hapšenja:

- Što se materijalnih stvari tiče, mene to ne zanima. U jednom momentu Nikolinog hapšenja, meni su ušli u stan i uzeli mi sve što sam imala i prije poznanstva sa Nikolom. Prstenje, nakit, satove, novac, automobil... Mene to uopšte nije pogodilo, pogodilo me je što je moja malena plakala, jer joj je tata otišao. Tada sam shvatila da me materijalne stvari ne zanimaju. Davno sam prevazišla taj nemoralni kodeks da se sve što može da se kupi novcem smatra bogatstvom. Meni bi bogatstvo bilo da za praznike budem sa cijelom svojom porodicom - zaključila je starleta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.