SAMO JEDNA NA PRVOM MJESTU

Izabrana najljepša žena na svijetu: U top 10 nema ni Anđeline Đoli, ni Džej Lo, ni Dženifer Aniston...

Ovu "laskavu", a prema mišljenjima mnogih i nezahvalnu titulu, ponijela je glumica koja je imala veoma uspješnu 2022. kada je postala i najplaćenija glumica na svijetu

Ni Đoli ni Aniston nisu na spisku. Joel C Ryan/Invision/AP / Evan Agostini/Invision/AP

N. Aj.

2.1.2023

Na sajtu Ranker postavljeno je pitanje ko je najljepša žena svijeta, a učesnici su dali jasne odgovore.

Ovu "laskavu", a prema mišljenjima mnogih i nezahvalnu titulu, ponijela je glumica koja je imala veoma uspješnu 2022. kada je postala i najplaćenija glumica na svijetu.

U top 10 nema imena koje smo navikli da gledamo prethodnih godinama na vodećim pozicijama na sličnim listama. Anđelina Đoli (Angelina Jolie)  našla se na 76. mjestu, Dženifer Aniston (Jennifer) zauzela je 33. a Adrijana Lima 22. poziciju.

Kendal Džener (Kendall Jenner) je na 43. a Džej Lo (J. Lo.) na 46. mjestu. Megan Foks (Fox) je 29. na listi. Za Blejk Lajvli (Blake Lively) rezervirana je 19. pozicija.


Margo Robi. AP Photo/Chris Pizzello

A na prvih 10 mjesta našle su se Margo Robi (Margot Robbie), Gal Gadot, Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), Ana de Armas, Džesika Alba (Jessica), Elizabet Olsen (Elizabeth), Mila Kunis, Ema Votson (Emma Watson), Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) i Lili Kolins (Lily Collin).

Na listi ima više od 100 poznatih imena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.