RAJ ZA OČI

Na njenu zadnjicu niko nije ostao imun: Najzgodnija žena svijeta zapanjila fotkom u bikiniju

Ove fotografije jasno prikazuju njenu fantastičnu figuru, potpuno ravan stomak, zategnut struk, simetričan dekolte i okruglu zadnjicu

Emili Rajtakovski. Instagram

D. H.

8.1.2023

Jedna od najatraktivnijih žena na svijetu, Emili Ratajkovski, nema problema da se hvali svojom ljepotom na društvenim mrežama. Njen Instagram profil je, s druge strane, prepun sugestivnih slika!

Emili Ratajkovski je godinama ima svoju kompaniju za kupaće kostime "Inamorata". Očigledno je da je ona sama sebi najveći marketing, a često je viđena u bikiniju sa etiketom sopstvenog dizajnerskog brenda.

Nedavno je objavila seriju fotografija sa egzotičnog putovanja u modelima iz nove kolekcije kupaćih kostima. Ove fotografije jasno prikazuju njenu fantastičnu figuru, potpuno ravan stomak, zategnut struk, simetričan dekolte i okruglu zadnjicu.

Podsjetimo, Emili Ratajkovski se prošle godine razvela od producenta Sebastijana Meklarda poslije četiri godine braka, a da su je ubrzo mediji počeli da povezuju sa raznim muškarcima. Ona je navodno izlazila sa holivudskim komičarem Pitom Dejvidsonom, između ostalih muškaraca, iako je njihova veza bila samo prolazna i neformalnija.

"Zeznuto je što muškarci kažu da žele jaku ženu, ali zapravo ne znaju kako da se izbore sa tim, pa je zbog toga na kraju omalovažavaju", otvorila je Emili nedavno dušu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.