NOVI ESTRADNI RAT

Biljana Sečivanović poručila Jeleni Kareluši: "Da nema šta da jede, sigurno ne bi izabrala da umre od gladi"

Ne želim u "rat", zaista, ovo je samo neko moje mišljenje. Niti je prozivam, niti bilo šta. Svako ima svoj način života, oblačenja, ishrane, navela je Sečivanović

Sečivanović: Ne želim u "rat", zaista, ovo je samo neko moje mišljenje. PRINTSCREEN / INSTAGRAM

Piše: E. A.

9.1.2023

Pjevačica Biljana Sečivanović će slobodno vrijeme poslije praznika iskoristiti da otputuje u malo toplije krajeve zajedno sa suprugom, a poznato je da uvijek bira egzotične destinacije.

Ovoga puta, međutim, tvrdi da neće objavljivati nijedan trenutak u kupaćem kostimu, ali da će svakako objavljivati one iz ribolova.

- Neće biti fotografija u kupaćem, sada će biti sa pecanja. Upecaću ribu, pa ću onda podjeliti sliku sa ribom, obučena, ne u kupaćem – naglasila je ona za "Grand", pa se zatim dotakla i kolegice Jelene Karleuše, koja je nedavno punila novinske članke kritikama na račun poznatih ličnosti koje odlaze u lov.


Na pitanje da li strahuje od rekacije Jelene Karleuše, ako bi objavila sliku iz ribolova, istakla je da ne vidi ništa loše u pecanju ribe.

- Prvo, to može da bude i sportski ribolov. Uhvatiš ribu, slikaš se i vratiš je u more. Moram priznati i da su ribe ukusne i zdrave za jelo. Ne bih se ja raspravljala. Svako ima pravo da bira način ishrane i neka to zastupa. Shvatila bih da zastupa, kada su u pitanju predmeti od krzna i životinje, koje su pred izumiranjem. Mislim da i ona sama, da nema šta da jede, ne bi izabrala baš da umre od gladi.

Zatim, nametnulo se pitanje - da li je to, onda, novi "estradni rat" na pomolu. Biljana, međutim, uopšte ne očekuje bilo kakve oštre reakcije.

- Ne želim u "rat", zaista, ovo je samo neko moje mišljenje. Niti je prozivam, niti bilo šta. Svako ima svoj način života, oblačenja, ishrane – zaključila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.