UŽIVAJU NA KOPAONIKU

Detalji veze Igora Kojića i Teodore Bjelice: Severinin bivši iskeširat će 3.000 eura samo na smještaj

Razumiju se i među njima nema nikakvih prepirki, kaže izvor

Teodora Bjelica. Instagram

L. S. R.

18.1.2023

Igor Kojić i Teodora Bjelica su novi par koji privlači pažnju javnosti, a sada su objavljeni detalji njihove ljubavne veze.

- Igor poslije razvoda nije ni razmišljao o ljubavi. Možda ga nijedna djevojka nije toliko ni privukla da bi se zainteresovao kao za Teodoru. Samo dok ih gledamo sa strane, vidi se da su zaista sretni. Iako su tek na početku veze, funkcionišu kao da se poznaju mnogo duže. Potpuno su prepušteni trenutku, ne skidaju osmijeh s lica kada su zajedno, otvoreno razgovaraju o svemu. On je bukvalno "odlijepio" za njom - rekao je izvor za Blic.

Njih dvoje trenutno borave na Kopaoniku. Viđeni su u jednom ugostiteljskom objektu.


Severina i Igor Kojić: Slika iz sretnih dana. Facebook

- Nekako su "kliknuli" na prvu, što se kaže. Razumiju se i među njima nema nikakvih prepirki. Sve se dogovaraju i nekako to za sada baš glatko ide. Ovo je njihov prvi zajednički odmor, gdje provode 24 sata zajedno i tu se sve najbolje vidi. Igor nije štedio novac da udovolji Teodori. Uzeo je hotel u kojem noćenje košta više od 300 eura. Iskeširat će sigurno oko 3.000 eura samo na smještaj, dok ne štedi ni kada je provod u pitanju - dodao je izvor.

Teodoru smatraju jednom od najljepših srbijanskih glumica. Sa Sekom Sablić snimala je seriju "Tri muškarca i tetka", a pojavila se i u popularnom filmu "Južni vetar". 

Igor je bio u braku sa Severinom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.