STIGLA KARMA

Zbog čega Kebina žena ne podržava novu vezu sina Igora

Pjevač je sretan jer mu se sin oporavio nakon razvoda od Severine

Olja i Keba. Instagram

N. A.

20.1.2023

Igor Kojić uplovio je prije nešto više od mjesec dana u emotivnu vezu sa mladom glumicom Teodorom Bjelicom, koju pokojni Miroslav Lazanski nije priznao za svoju kćerku, a neki su u ovoj ljubavi odmah vidjeli prst sudbine.

- Šta je karma! Keba se onolike godine povlačio po sudovima jer nije htio da prizna kćerku Inu koju je dobio sa Ljiljom Jevremović, a sad se njegov sin Igor zabavlja sa vanbračnom kćerkom Miroslava Lazanskog i glumice Gordane Bjelice - rekao je izvor za "Svet.rs".

Igor Kojić sa djevojkom Teodorom Bjelicom. Instagram

- Kebina supruga Olja je u početku bila sretna što joj sin ima lijepu vezu da divnom djevojkom, ali kad je čula da se Lazanski prozivao za očinstvo, zapanjila se. Nema ništa ona protiv Teodore, djevojka je besprijekorna u svakom smislu, ali kad čuje to vanbračno dijete, ne bude joj dobro. Koliko je kritika Keba za sve ove godine doživio jer nije htio da prizna dijete. Pa i sama je bila u medijima milion puta kao žena čovjeka koji neće da prizna vanbračnu kćerku i to joj se smučilo. Sad, koliko je udjela u tom skanaloznom sudskom procesu koji je završen presudom suda u Strazburu da je Keba otac, druga je stvar - objašnjavao je izvor i dodaje:

- Keba ipak nema taj problem, sretan je što se sin oporavio nakon razvoda od Severine i podržava ga. Keba se ne plaši da mu je to znak sa neba, on je isplatio zaostale alimentacije, ne odustaje od stava da ga kćerka Ina ne zanima i za njega je to završena stvar. Ali da se karma poigrala sa Kojićima, jeste- zaključio je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.