"KOKA ROKA"

Karleuša objavila tekst nove pjesme i spomenula pokojnog Laću

Novu pjesmu je najavila Dara Bubamara pod nazivom "Koka Roka", koju je napisao pokojni Laća

Jelena Karleuša. Instagram

N. A.

10.2.2023

Pjevačica Jelena Karleuša uskoro bi trebala objaviti svoj novi album, te se tim povodm oglasila na Instagramu.

Ona je na storiju napisala malo dužu poruku, u kojoj je otkrila da je pokojni tekstopisac Milan Laća Radulović pisao neke tekstove za pjesme sa novog albuma, ali i da je iste "preprodavao drugim autorima". 

- Nažalost, Laća je posljednjih godina svog života imao veliki životni problem, a to je zloupotreba opijata. U takvom stanju, on me je puno puta molio da mu dajem novac unapred, za budući rad, koji se na njegovu žalost nije desio. I ja sam mu nesebično davala novac, što moji saradnici mogu da potvrde. Kada je pritisak postao preveliki, kada sam za njegovo dobro odlučila da ne želim da dajem novac koji će trošiti na opijate, Laća je počeo da mi prijeti objavljivanjem tih tekstova, što je na kraju i počeo da čini u stanju rastrojstva, pa mi se kasnije izvinjavao - što znate - dio je teksta koji je Jelena napisala.

Jelena Karleuša. Instagram

Kako stvari stoje Karleuša je mislila na Daru Bubamaru. Jer, je Bubamara najavila je novu pjesmu, kojom će obradovati fanove za samo nekoliko dana. Pjesma se zove "Koka roka", a pjevačica je objavila i jedan stih:

- Ova koka gudru ne voli, šute svi dok ona govori, ko smije njoj da odgovori, koka roka - poručila je Dara.

U nastavku storija, Karleuša je nastavila da iznosi detalje i otkrila da će pjesmu "Koka" objaviti iako ju je Laća prodao drugima, budući da ju je prva snimila. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.