ZVEZDE GRANDA

Saša Popović: Najviše me razočarao Milan Stanković, Rada je za njega uplatila 50.000 eura

Nikad nije došao i rekao zbog čega ne želi da bude dio Granda, rekao je Popović

Popović: Uradili smo mu jedan album, pripremali drugi. Instagram

A. Č.

22.2.2023

Posljednjih dana muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ trese skandal koji je pokrenuo pjevač Dušan Vukadinović, koji je optužio Snežanu Đurišić da je od njegove majke tražila novac kako bi prošao u naredni krug.

Ovim povodom se oglasio Saša Popović, koji je demantirao njegove navode, objavio čak i SMS poruku koju je nakon ispadanja poslao mentorici Snežani Đurišić, ali progovorio i o ostalim pjevačima s kojim je sarađivao.

"Plavi čuperak"

Jedan od njih je Milan Stanković. "Plavi čuperak" koji je harao muzičkim takmičenjem i čak predstavljao Srbiju na Euroviziji, iznenada je napustio izdavačku kuću. Zbog čega, Saša Popović ni danas ne zna.

Na pitanje ko ga je najviše razočarao, Popović je za "Kurir" rekao Milan Stanković. 

- Uradili smo mu jedan album, pripremali drugi. Pazite, danas pjevač da dobije jednu pjesmu i jedan spot, to košta. Recimo, Tanji Savić smo uradili tri kompletna albuma o našem trošku. Slavici Ćukteraš četiri. Svima smo uradili po jedan, dva ili tri albuma. Tako je bilo i za Milana - rekao je Saša i nastavio:

Predstavnik Eurovizije

- Kad je došlo do izbora za našeg predstavnika na Euroviziji 2010. godine, Goran Bregović je tražio Tanju Savić, Radu Manojlović i Milicu Todorović. Onda smo Žika Jakšić i ja rekli da sačeka i predložili Milana Stankovića. Kad ga je Brega vidio, rekao je da je super, da je odličan i da će mu napraviti pjesmu.

Express

Dalje je dodao da je zakazao sastanak te da je Stanković došao kod njega u kancelariju.

Nikad mi nije obrazložio razlog

- Rekao mi je da više ne želi biti u Grandu, da želi raskinuti ugovor. Pokušao sam da ga uvjerim da griješi, ali je insistirao na raskidu. Rekao sam mu da ne može tek tako i da ugovor može da se raskine po klauzuli da plati, i to je to. Na svakih šest mjeseci je uplaćivao 10.000 eura, i to nije on uplaćivao nego Rada Manojlović.

Ona je platila 50.000 eura za njega. Tada je raskinuo ugovor i krenuo svojim putem. Ni dan-danas mi nije jasno zašto je to uradio. Nikad mi to nije obrazložio. Nikad nije došao i rekao zbog čega ne želi da bude dio Granda – rekao je Popović. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.