ROLEX OD ČISTOG ZLATA

Najmlađi sin Bekamovih proslavio 18. rođendan: Na poklon dobio skupocjeni sat

Sat je dostupan na stranici luksuznog brenda za 40 hiljada dolara

Kruz i Dejvid Bekam. Printscreen

H. J. I.

22.2.2023

Kruz Bekam (Cruz Beckham), najmlađi sin Viktorije (Victoria) i Dejvida (David) proslavio je svoj 18. rođendan, nakon kojeg je otišao na svoje prvo legalno pivo u pub.

Mladi pjevač pokazao je Rolex od čistog zlata dok je pio svoje prvo legalno piće s ocem Dejvidom i starijim bratom Romeom u jednom londonskom pabu.

Prepoznatljivi zlatni remen i plavi brojčanik sata ukazivali su da je njegov raskošan rođendanski poklon bio Rolex Submariner Date - dostupan na službenoj stranici luksuznog brenda za prilično veliku sumu od 40 hiljada dolara (32.900 funti).

Objava Viktorije Bekam na Instagramu. Printscreen

Ovo nije prvi put da je Kruz dobio sat poznatog švicarskog brenda, a tinejdžer je prethodno dobio srebrni Submariner za svoj 16. rođendan.

Muško druženje u londonskom pubu ovjekovječeno je na društvenim mrežama, a ondje je objavljen i slavljenički video koji su podijelili njegovi roditelji. 

Budući da Kruz gradi pjevačku karijeru, na što je posebno ponosna njegova majka, bivša članica pop grupe Spajs Girls, objavili su isječak s njim u muzičkom studiju uz dirljivu poruku. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.