IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD

Najpoznatiji di džej i muzičar pokazao poredane pločice na stomaku

Paparaci su ovaj ljubavni par prije par dana uhvatili kako uživaju na plaži Majamija

Dejvid Geta - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Z. K.

27.2.2023

Čovjek bez kojeg "dens" i "haus" muzika ne bi imala smisla, ali ni mnogobrojne dobre zabave i sjajni provodi širom svijeta, u svojoj 55. godina izgleda bolje nego ikad. U pitanju je poznati francuski di džej Dejvid Geta (David Guetta).

Tvorac planetarnih hitova "Titanium", "Dangerous", "Memories" "Hey Mama", ali i mnogih drugih, nedavno je viđen u Majamiju sa svojom djevojkom, glumicom Džesikom Ledon (Jessic, 31).

Osim što vrhunski zna da reda hitove, Dejvid je pokazao i poredane pločice na stomaku. Iako je zagazio u 6. deceniju života, muzičar i dalje vodi računa o svom izgledu, a naporni treninzi su i te kako vidljivi na njegovom tijelu. Nećete moći da vidite ni "s" od sala na njegovom tijelu!

Paparaci su ovaj ljubavni par prije par dana uhvatili kako uživaju na plaži Majamija uz vrele temperature, ali i razmjenjivanje nježnosti. Ljepotica je od njega mlađa 24 godine, ali oni se ne obaziru na to. Dok je Geta "zmijsko tijelo" šetkao u crnom šorcu, glumica Džesika Ledon je svoje obline istakla u šarenom i knap bikiniju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.