NAKON SEDAM GODINA VEZE

Ljubavnoj priči došao kraj: Prekinuli Dejvid Geta i Džesika Ledon

54-godišnji DJ i njegova 24 godina mlađa izabranica navodno su odlučili razdvojiti puteve jer su bili previše zauzeti zbog stalnih obaveza i putovanja

H. J. I.

27.10.2022

Džesika Ledon i Dejvid Geta. Instagram

Svjetski poznati DJ Dejvid Geta (David Guetta) prekinuo je sa manekenkom i glumicom Džesikom Ledon (Jessic Ledon) nakon sedam godina veze. 

Naime, 54-godišnji DJ i njegova 24 godina mlađa izabranica navodno su odlučili razdvojiti puteve jer su bili previše zauzeti zbog stalnih obaveza i putovanja. Njihovi stilovi života više se nisu podudarali.


Nisu u potpunosti prekinuli kontakt

Izvor je za strane medije izjavio kako je Dejvid, koji je ljeto proveo na Ibici, stalno vršio pritisak na Džesiku koja je živjela u SAD.

- Dejvid se udaljio od Džes i njihovi životni stilovi jednostavno više nisu bili slični. Imaju toliko zajedničkih godina da smo svi oko njih mislili da su stvoreni jedno za drugo, ali nije tako ispalo - rekao je izvor.

Ipak, izgleda da postoji nada da će par jednog dana opet dati priliku svojoj ljubavi.

- Nisu u potpunosti prekinuli kontakt pa se neki od nas nadaju da će popraviti stvari - dodao je izvor.

Par se počeo zabavljati 2015. godine, a svoju vezu su okrunili tako što je David, umjesto zaručničkog, svojoj partnerici dao "prsten obećanja", kojim joj iskazuje ljubav i predanost. Učinio je to jer više "ne vjeruje u brak".


Privlačili pažnju javnosti

Još od početka veze, privlačili su dosta pažnje javnosti, a mnogi su primijetili i kako je Geta "zablistao" uz mlađahnu Kubanku. Iako njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama i dalje stoje, par se nije pojavljivao zajedno od dodjele Gremija u aprilu.

Geta, koji je autor brojnih svjetskih hitova, razveo se 2014. od supruge Kati (Cathy) nakon 22 godine braka. Proces se održao sporazumno, a par je ostao u dobrim odnosima zbog djece, sina Elvisa i kćerke Endži (Angie), koje odgajaju zajedno.

David je tokom karijere prodao više od deset miliona albuma, a ranije je priznao da je "jako riskirao" postavši DJ.

- Nisam odrastao s novcem i cijeli život sam se bojao biti siromašan. Kada sam izabrao da postanem DJ, to je bio veliki rizik. U to vrijeme nije bilo načina da se obogatite tim zanimanjem. Dakle, kad sam počeo zarađivati, moja je opsesija bila imati kuću u slučaju da se nešto dogodi. Ako muzika ne bude radila, tako bih bar imao gdje spavati - objašnjavao je ranije, ni ne sluteći kakav uspjeh ga čeka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.