SUDBINE SLAVNIH

Patila je od depresije, a bivši je htio njen novac

Danas je Leona Luis sretna s mužem i kćerkom

Leona Luis s kćerkom. Instagram

L. S. R.

7.3.2023

Leona Luis (Lewis, 37) proživjela je ljubavni brodolom i borila se sa zdravljem, a nakon svega sada uživa u sreći.

Pjevačica je snimljena u društvu supruga, njemačkog plesača Denisa Jauha (Dennis Jauch, 34) i njihove kćerke u šetnji Los Anđelesom.

Leona i Denis su se vjenčali 2019. u Toskani, a upoznali su se zahvaljujući poslu. Naime, on je bio plesač na njenoj turneji  "The Labyrinth". Zaprosio ju je na odmoru u Portoriku i pjevačica često ističe da joj je on najveća podrška u životu.

Leona se proslavila kada je 2006. pobijedila u britanskom šou "X Factor" i to joj je donijelo priliku života, ugovor s diskografskom kućom muzičkog mogula Sajmona Kauela (Simon Cowell). Nakon toga je izgradila veliku muzičku karijeru i otpjevala hit "Bleeding Love" koji se našao na vrhu top-lista.


S vremenom je njen odnos s Kauelom postao loš pa je otišla iz njegove diskografske kuće, a priznala je da se zbog toga borila s depresijom. Otkrila je i da boluje od Hašimota, hronične autoimune bolesti koja zahvaća štitnjaču i naposljetku dovodi do njene disfunkcije.

Prije nego što je upoznala ljubav svog života, Leona je prošla i težak prekid s Louom Al- Šamamom (Chamam), kojeg je poznavala od djetinjstva. Nakon raskida je htio da mu isplati milione jer ju je on prijavio u "X Factor".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.