PORODIČNA DRAMA

Suprugu Jovane Balašević produžena zabrana prilaska

Mjera mu produžena s 48 sati na 30 dana

Jovana Balašević. Instagram

L. S. R.

20.4.2023

Suprugu Jovane Balašević produžena je zabrana prilaska. "Novosti" pišu da Aleksandar Jovanović nevjenčanoj supruzi ne smije prilaziti niti je kontaktirati do 17. maja. 

Zaključao je u stan

- Time mu je mjera produžena s 48 sati na 30 dana. Ako to prekrši, bit će kažnjen po zakonu o sprječavanju nasilja u porodici .Sud je svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rješenju, na koje stranka ima pravo žalbe u zakonskom roku Višem sudu u Novom Sadu -  rekla je Svjetlana Radovanović, portparola Osnovnog suda u Novom Sadu.



Balaševićeva kćerka prijavila je Jovanovića, inače političara, da ju je zaključao u stan te da ju nije puštao da izađe. Jovana je, pisali su srpbijanski mediji, došla u stan u kojem je živjela sa suprugom da pokupi stvari i da se iseli, a potom je došlo do verbalnog sukoba kada je Jovanović izrekao niz uvreda, a potom ju je zaključao u stan i rekao joj da neće izaći i da zove policiju.

Nazvala majku

Jovana je potom nazvala majku Oliveru, koja je kontaktirala policiju. Ubrzo nakon toga Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe. Policiji je izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva luđakinjom te da joj govori da se treba liječiti i piti lijekove.

Par ima dvoje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.