IMAJU DVOJE DJECE

Ko je muž Jovane Balašević kojeg je prijavila za nasilje

Aleksandar Jovanović bavio se politikom, u slobodno vrijeme je DJ

Aleksandar Jovanović. Alo.rs

L. S. R.

17.4.2023

Kako navode srbijanski mediji, kćerka Đorđa Balaševića, Jovana Balašević je policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je suprug naziva ludačom. Do sada je vjerovano da već deset godina žive u sretnom braku.

Rođen u Novom Sadu

Ona je u subotu prijavila svog vanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića, inače bivšeg predsjednika Skupštine Grada Novog Sada, za nasilje u porodici.

Kako navode mediji, zajedno imaju dvoje djece – devetogodišnju Simonu i tri godine mlađu Petru.

Jovanin suprug je rođen 1976. u Novom Sadu, a kako je posao njegovog oca nalagao da ode u Kuvajt, cijela porodica se preselila s njim. Po povratku u Srbiju, upisao je Filozofski fakultet u svom rodnom gradu i diplomirao na katedri za sociologiju.


Šira javnost upoznala je Aleksandra Jovanovića kada je 2008. godine imenovan na mjesto predsjednika Skupštine grada Novog Sada.

Pozvala majku

Danas je zaposlen u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, a ono što je interesantno jeste da u slobodno vrijeme pod imenom „DJ Skadam“ pušta muziku, a kao DJ nastupao je i na „Exitu“.

Kako pišu mediji, Jovana je došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića u kom je živjela sa suprugom, da pokupi stvari i da se iseli, tada je došlo do verbalnog obračuna kada je Aleksandar izrekao niz uvreda, a potom je Jovanu zaključao u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju.

Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe.

Kako se saznaje iz PU Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mjera zabrane prilaska, i protiv njega je tužilaštvo podnijelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.