MUSIC FEST

"Zlatna Nit" u Bosanskoj Krupi: Pomama za ulaznicama

Prvi regionalni rok festival u zapadnom dijelu BiH bit će održan od 8. do 10. juna

Plakat festivala. Društvene mreže

L. S. R.

28.4.2023

Music Fest Zlatna Nit prvi je regionalni rok festival u zapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, koji će se održati u prirodnom ambijentu resorta "Zlatna Nit" u Bosanskoj Krupi od 8. do 10. juna 2023. godine.

U 3 dana koliko festival traje, održat će se čak 24 koncerta različitih izvođača od kojih glavni lineup čine: "Dubioza kolektiv", "Let 3", "S.A.R.S"., "Van Gogh", "Helem Nejse", "Opća opasnost", "Divlje jagode", "Zona isključenja" i "The Croatian Pink Floyd Show".

Osam zemalja

Organizatori "Zlatna Nit" i "Stage Art" spremaju dnevne i noćne partije iznenađenja svaki dan festivala, a u dnevnom programu posjetioci će moći slušati i takmičenje najboljih demo bendova regije, čiji poziv za prijave traje do 10. maja 2023. godine na stranici www.musicfestzn.org

Blizina Hrvatske, Slovenije i Srbije, kao i mnoštvo fantastičnih sadržaja te sama lokacija festivala, čine Music Fest Zlatna Nit veoma atraktivnim za regionalne i strane posjetioce pa tako do sad stižu rezervacije iz čak 8 različitih zemalja.

Ukoliko se odlučite za dolazak, savjetujemo da svoje ulaznice nabavite odmah, a kad razmišljate o smještaju, možete birati želite li ponijeti svoj šator, uzeti festivalski ili se odlučiti za opciju smještaja u nekim od luksuznih apartmana u gradu ili resortu sa spa centrom, bazenom i teretanom. Pakete možete zauzeti na oficijelnoj stranici festivala i društvenim mrežama.

Najviši nivo

"Stage Art" koncertna agencija, s više od 1.200 organiziranih muzičkih događaja, osigurava tehniku svjetskog nivoa tako da će ugođaj festivala uz sve ostale faktore biti na najvišem nivou. Mnogi mediji su Music Fest Zlatna Nit, iako u svom prvom izdanju, proglasili najsvježijim festivalom godine.

Sve informacije i rezervacije mjesta možete pogledati na Instagram i Facebook stranici Music Fest Zlatna Nit ili na www.musicfestzn.org

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.