"ŽESTOKI MOMAK"

Masovni ubica iz Mladenovca najbolji drug rijaliti zvijezde: Idol mu Kristijan Golubović

Uroš je najbolji drug bivšeg zadrugara Nikole Đorđevića

Uroš Blažević i Nikola Đorđević. Instagram

M. Z.

5.5.2023

Uroš Blažević (21), koji je jutros uhapšen pod sumnjom da je u okolici Mladenovca ubio osam osoba, a ranio 13, na društvenim mrežama se hvalio imidžom "žestokog momka", idol mu je bio osvjedočeni kriminalac Kristijan Golubović, a najbolji drug učesnik rijaliti programa.

Zajedničke fotografije

Uroš je najbolji drug bivšeg zadrugara Nikole Đorđevića.

Uroš Blažević. Instagram

Na Instagramu su objavljivali zajedničke fotografije, a prije samo šest dana Uroš se s Đorđevićem hvalio snimcima divljačke vožnje po gradu.


Uroš B.. Printscreen

Nikola Đorđević je na Instagramu prije izvjesnog vremena objavio snimak na kojem se vidi kako se Uroš B. kupa u ledenom jezeru i govori da je on "mali Kristijan Golubović", bivši robijaš, koji mu je očigledno i bio uzor.


Nikola Đorđević s Urošem. Instagram

- Šta je ovo? Mali Kristijan, a? Mali Kristijan? - govori Uroš na snimku kroz zube.

Na Uroševom Instagram nalogu su objavljivane fotografije na kojima se predstavljao kao "žestok momak".

Urošev nalog na Instagramu je ugašen nedugo poslije masakra, a u međuvremenu su anonimne osobe otvorile novi nalog na njegovo ime. Preko tog naloga su rano jutros, usred potrage za Urošem, objavljene poruke "Na keca prangijam" i "Rokaću ih sve do kraja", na šta su u komentarima žestoko odgovarali drugi korisnici Instagrama.

Uroš B.. Instagram

Uroš je jutros uhapšen u okolici Kragujevca poslije cjelovečernje potrage. Osumnjičen je da je u selima u okolici Mladenovca ubio najmanje osmero ljudi i 13 ranio.


Uroš B.. Instagram / Printscreen

Volio splavove

- On je nenormalan, kao i njegova porodica. Jednom ga je zaustavila policija, on je izašao iz auta i napao policajca. Znam da je jednom hapšen i zbog municije. On je volio splavove, idol mu je bio Kristijan Golubović. Vozio je motor, upadne u selo i vozi 200 kilometra na sat. Tako smo ga jedino viđali - pričaju poznanici Uroša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.