SRBIJANSKA PJEVAČICA

Andreana Čekić o prijateljstvima na estradi: Žalosno je što je to tako

Ne mogu i ne smijem da dajem na sebe, inače odoh u propast, rekla je Čekić

Andreana Čekić. Facebook

A. O.

18.5.2023

Pjevačica Andreana Čekić poznata je da u javnosti govori o svim temama bez dlake na jeziku. U jednoj emisiji nedavno je progovorila o prijateljstvu, a njen odgovor je iznenadio mnoge.

Bez namjere

Naime, poznato je da je Andreana prekinula kontakte s nekim kolegama koje je smatrala i svojim prijateljima, a sada je priznala da nema namjeru da stvara neka nova prijateljstva u budućnosti.

- Mislim da sam naučila i ne dajem sebe više u neka nova prijateljstva. Više i nema novih, sve su stara i mogu samo još da se učvrste - rekla je ona, pa priznala da žali što je došla u takvu situaciju:

- Žalosno je što je to tako, možda tamo napolju ima neko ko bi meni bio najbolji drug ili drugarica. Ne mogu i ne smijem da dajem na sebe, inače odoh u propast - zaključila je Andreana u jednoj emisiji.

Ne govori o ljubavnom životu

Podsjetimo, pjevačica je nedavno za Grand otvoreno govorila o privatnom životu, a tom prilikom je priznala zbog čega novog dečka krije od javnosti.

- Ja sam odlučila da o ljubavnom životu ne govorim mnogo, mogu samo reći da sam srećna i ispunjena žena. Što znači da ima neko, ali ne planiram da to dajem u javnost i da pričam ko je i šta je. Nagađa se nešto, ali ja ne želim ni da potvrdim ni da demantujem, umorila sam se od toga kada ti mediji šnjuhaju po privatnom životu. Mene nisu mazili, ali ne radim ja to da bih im se svetila, već da bih što duže uživala u sreći - rekla je ona.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.