KRILI OD JAVNOSTI

Boris Džonson će dobiti osmo dijete: Njegova supruga objavila sretnu vijest

Na prvoj fotografiji Karie je pozirala sa sinom Vilfom i kćerkom Romi

Za Karie je ovo treće dijete. Printscreen

E. A.

20.5.2023

Keri Džonson (Carrie Johnson), supruga bivšeg britanskog premijera Borisa Džonson (Johnsona), na svom Instagram profilu otkrila je kako njih dvoje čekaju treće dijete.

Par je sretnu vijest krio do sada od javnosti, a Karie je otkrila u objavi da treća beba stiže već idućeg mjeseca.

Na prvoj fotografiji Karie je pozirala sa sinom Vilfom (Wilfom, 3) i kćerkom Romi (Romy, 1), dok na drugoj fotografiji pokazuje trudnički trbuh koji dodiruje dječja ruka.

- Bila sam poprilično iscrpljena posljednjih osam mjeseci, no ne možemo dočekati da upoznamo ovu bebu. Vilf je uzbuđen jer će još jednom postati stariji brat i stalno priča o tome. Mislim da Romi nema pojma što ju čeka. Uskoro će doznati - napisala je 35-godišnja Karie uz objavu.

Dok je ovo za Karie treće dijete, za bivšeg britanskog premijera je čak osmo. Prvi put se vjenčao 1987. godine u dobi od 23 godine s Alegrom Mosjin Oven (Allegrom Mostyn-Owen) koju je upoznao još kao student na Oxfordu. Njihov brak je poništen 1993. godine nakon što se ispostavilo da je Džonson (Johnson) u vezi s prijateljicom iz djetinjstva Marinom Veler (Wheeler).

Upravo se s Marinom vjenčao 1993. godine, a razveo 2018. Imaju dvije kćerke, Laru Letice i Casiu te dva sina, Milu Artur (Arthura) i Teodora Apola (Theodora Apolla). Premijer ima i dijete koje je dobio s umjetničkom savjetnicom Helen Macintjre (Macintyre).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.