SVIJET BOGATIH

Bivša "Modelsica" u braku s jednim od osnivača Googlea: Prija mi što je nadmoćniji od mene

Ivana Berendika i Tomas Jermoluka s djecom žive u luksuznoj vili u Majamiju

Ivana Berendika. Društvene mreže

Nova.rs

25.5.2023

Ivana Berendika bila je članica ženske grupe „Models“, a 2005. godine udala se za jednog od osnivača Googlea Tomasa Jermoluka.

Slobodna duša

Njegova slobodna duša i avanturistički duh su ono, kako je istakla, što je privuklo bivšu modelsicu, koja je priznala da joj prija što je Tomas nadmoćniji od nje.

- Nisam bila od onih djevojčica koje su maštale o princu na bijelom konju. Čini mi se da sam uvijek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. 

Imaju blizance

On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim -  rekla je Ivana ranije.

Ona je 2016. godine rodila blizance koji nose imena Zoi Mej i Kai Nikola.

Ivana i njen suprug s djecom žive u luksuznoj vili u Majamiju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.