PORODIČNO PUTOVANJE

Luna Đogani i Marko Miljković odmaraju na egzotičnoj destinaciji

Odlučili su da naprave predah od poslovnih obaveza, pa su nekolio dana proveli na Kipru sa svojom nasljednicom Miom

Luna Đogani i Marko Miljković. Instagram

N. A.

5.6.2023

Trudna Luna Đogani i njen suprug odlučili su da naprave predah od poslovnih obaveza, pa su nekolio dana proveli na Kipru sa svojom nasljednicom Miom, a o svim dešavanjima redovno obavještavaju svoje pratioce na Instagramu. Par je istakao da im je najbitnije da se njihova nasljednica odmori i uživa.

- Bilo je lijepo na odmoru. Vrijeme nam je bilo lošije, ali smo se lijepo proveli - rekao je Marko.

Luna je dodala da su zbog kćerkice išli na ovu egzotičnu destinaciju.

- Išli smo zbog Mie na odmor, bitno je da je njoj bilo lijepo. Kod nas nije bilo odmora. Mia se nauživala, a mi smo crnčili. Zdravstveno sam se bila upalila, ali mi nije bilo ništa teško - rekla je Luna, a Miljković za kraj otkriva kakva je Đoganijeva kao trudnica.

Podsjetimo, Luna je po treći put u blagoslovljenom stanju, a par je nažalost izgubio jednu bebu tokom trudnoće nakon čega se kratko špekuliralo da se razvode. Na svu sreću, loš period je sada daleko iza njih, a Luna je nedavno objavila set fotografija na svom Instagramu i na jednom je otkrila kako uživa sama na plaži, posvećena sebi i poslala snažnu porku majkama.

- Nisi loša majka ako se posvetiš sebi bar 15 minuta. Uradi nešto za sebe - napisala je on dok je na koljenima držala knjigu.

Luna i Marko će za nekoliko mjeseci postati roditelji još jedne djevojčice koju sa nestrpljenjem iščekuju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.